Abonare la google news

S-a mutat în casă nouă, dar a avut parte de o surpriză uriașă! Ce a găsit tânăra în spatele oglinzii din baie VIDEO

Parte de o mare surpriză a avut tânăra Samantha Hartsoe, din New York, după ce s-a mutat într-o locuință nouă. Surpriza a fost descoperită în spatele oglinzii din baie.

Samantha a început să facă o investigație prin locuință pentru că era foarte frig, spune ea, deși avea încălzirea dată la maximum. Avea să povestească, în mai multe filmulețe postate pe Tik Tok, cu a aflat că la ea în baie este un curent de apă rece, deși nu are geam acolo. Singurul loc ascuns era în spatele oglinzii, așa că imediat a început să investigheze. Atunci avea să aiba parte de marea surpriză. În spatele ei era o gaură uriașă în perete, prin care putea vedea în apartamentul vecin, care era abandonat. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ! CE A VĂZUT UN CLIENT CARE S-A PLIMBAT IERI ÎNTR-UN MALL DIN BUCUREȘTI, REDESCHIS DUPĂ 3 LUNI)

Citeste si:  GÂNDUL LIVE. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS: Cred că România a avut o performanță medie în ceea ce privește controlul acestei pandemii - VIDEO

S-a mutat în casă nouă, dar a avut parte de o surpriză uriașă! Ce a găsit tânăra în spatele oglinzii din baie

Mirată la culme, dar și curioasă în același timp, tânăra a intrat în apartamentul vecin, pentru a afla ce se află acolo. Prietenii ei, cu care era în acel moment, au vegheat ca ei să nu i se întâmple nimic. (NU RATA: SURPRIZĂ URIAȘĂ! CINE E DE FAPT NARYMEN ABESSI, TUNISIANCA DIN ARAD CARE A PIERDUT GOLDEN BUZZ-UL ÎN ULTIMA EDIȚIE ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)

Citeste si:  Sute de doze de AstraZeneca sunt aruncate în fiecare zi în Suedia pentru că oamenii refuză să se vaccineze cu acest ser

Samantha Hartsoe a filmat totul și a urcat imaginile pe Tik Tok. Clipurile sale au adunat milioane de vizualizări, iar întâmplarea i-a dus pe toți cu gândul la un film horror.

Citeste articolul pe Cancan