vineri 3 decembrie 5:38 PM

Abonare la google news

S-a găsit ”plusul” la România U20, după umilința cu Italia, scor 7-0: ”Eu cred că e portarul”


Cătălin Munteanu, „secundul” lui Bogdan Lobonț la echipa națională U20 a României, a analizat la sânge meciul cu Italia U20. Tehnicianul de 42 de ani nu a fost nici pe departe mulțumit de rezultatul înregistrat de ”tricolorii mici”, dar a preferat să scotă în evidență partea bună a lucrurilor.


Reacția lui Cătălin Munteanu după ce România U20 a pierdut cu 0-7 meciul cu Italia U20

Echipa națională under-20 a României a avut parte de un meci de coșmar împotriva Italiei u-20. ”Tricolorii” lui Bogdan Lobonț au pierdut duelul cu italienii cu scorul de 0-7.

Juniorii ”Squadrei Azzurra” au deschis scorul după doar 50 de secunde prin Eduardo Vergani. Scorul a devenit 2-0 în favoarea italienilor în minutul 19, când Oristanio a punctat din lovitură liberă. După doar un minut, România a cedat din nou și Vergani a reușit ”dubla” cu o execuție din interiorul careului. Edoardo Bove și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 33, iar Oristanio a punctat pentru 5-0 doar două minute mai târziu.

În partea a doua a meciului, Italia a reușit să mai marcheze alte două goluri. În minutul 47, Milanese a înscris pentru 6-0. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 57, atunci când Bovea șutat din prima din interiorul careului.

Anthony Petre, ridicat în slăvi de „secundul” reprezentativei U20 a României

Cătălin Munteanu, „secundul” reprezentativei U20 a României, l-a ridicat în slăvi pe Anthony Petre, un portar în vârstă de 18 ani care evoluează la echipa U19 a celor de la Bologna. Acesta a fost introdus la pauză, în locul lui Hindrich.

La ultimul meci, chiar dacă scorul a fost cum a fost, a existat un plus. Portarul Anthony Petre, care vine din Italia, de la Bologna, de a intrat în a doua repriză. Pentru mine era un jucător necunoscut, Lobby îl știa un pic mai bine din campionatul Primavera din Italia. Eu cred că este un portar de viitor, care și-a demonstrat calitățile și cred că e un plus de la ultima acțiune”, a declarat Cătălin Munteanu la GSP Live.

Playsport.ro