luni 1 noiembrie 12:33 AM

Abonare la google news

S-a aflat motivul pentru care Dennis Man e pe lista de transferuri la Parma. Nu faptul că e o „nestemată” l-a adus în situația actuală. Ce i-a transmis public Maresca


Românii Man și Mihăilă nu traversează cea mai bună perioadă la Parma. Deși echipa a obținut prima victorie după 7 etape, cei doi au fost doar pe banca de rezerve.


„Are două variante”

Anternorul Enzo Maresca (41 de ani) a declarat că Denni Man, atacantul transferat de la FCSB, nu e mulțumit când e rezervă. Fostul mijlocaș italian îi oferă două „opțiuni” tânărului jucător.

E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate” au fost cuvintele tehnicianului Parmei.

Mai mult, el a declarat că soarta e în mâinile lui și că doar el singur poate reveni în primul 11.

Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum” a completat pentru parmalive.com

Dennis Man și Valentin Mihăilă, „rezerve de lux”

Cei doi jucători români au fost achiziționați din Liga I pentru puțin peste 20 de milioane de euro. Conturile Craiovei și FCSB-ului au fost alimentate cu sumele de bani venite din partea italiană.

Pe terenul Cittadellei, Parma a obținut prima victorie după 7 meciuri. Scorul final din jocul de Serie B a fost 2-1 pentru echipa românilor. Echipa antrenată de Enzo Maresca a obținut cele trei puncte puse în joc după o perioadă nefastă, în care echipa s-a chinuit să aibă continuitate și să adune puncte.

Rezerve la debutul meciului, doar Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren. În minutul 71, acesta a fost aruncat în luptă, însă nu a reușit nimic notabil, implicit nu a făcut diferența prin prezența sa pe teren.

„A obținut un fault important pe final” a caracterizat parmalive evoluția românului.

Acestuia i-a fost acordată nota 6. După ce a fost criticat de Enzo Maresca, Dennis Man a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei, după prestațiile slabe din ultima perioadă. 2 goluri a marcat acesta în cele 7 meciuri disputate în actuala stagiune de Serie B. Parma ocupă doar locul 13, după 10 etape scurse. Obiectivul este clar: obținerea promovării înapoi în Serie A, după ce în sezonul precedent au retrogradat.

Proiectul echipei este văzut pe termen lung, iar românii sunt văzuți drept jucători de bază pe care Parma să-i utilizeze ulterior în eventualitatea promovării înapoi în elita fotbalului italian.

 

Playsport.ro