miercuri 10 noiembrie 11:19 PM

Abonare la google news

S-a aflat când se va juca meciul Simonei Halep cu Jasmine Paolini, din sferturile turneului de la Linz


Simona Halep se pregătește deja de sferturile turneului de la Linz, iar românca a aflat când o va întâlni pe Jasmine Paolini.


Partida dintre Simona Halep și Jasmine Paolini se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 18:30 (ora României). Fostul lider mondial s-a mai întâlnit o singură dată cu Jasmine Paolini în circuitul WTA, la turneul de la Roma 2020, pe care românca l-a și câștigat. Sportiva noastră nu a avut nicio emoție în meciul disputat în turul secund la Foro Italico, trecând de italiancă în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4.

Sportiva născută din tată italian și mamă ghaneză a cucerit primul ei titlu WTA la turneul de la Portoroz 2021 (Slovenia), după 7-6(4), 6-2 în finala cu Alison Riske (SUA).

Când se va juca meciul dintre Simona Halep și Jasmine Paolini, de la Linz

După ce a răpus-o pe Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 85 WTA) la debutul în turneul WTA 250 de la Linz, scor 7-5, 6-3, Simona Halep (România, 22 WTA) se va duela miercuri cu Jasmine Paolini (Italia, 51 WTA) în sferturile de finală.

Meciul dintre româncă și italiancă se va disputa miercuri. Partida, a treia de pe terenul central de la Linz, va începe nu mai devreme de ora 18:30 (ora României).

Spre deosebire de Halep, Paolini a trebuit să muncească serios pentru a ajunge în sferturile turneului din Austria: 6-4, 3-6, 6-2 cu Dayana Yastremska (Ucraina, 97 WTA) în runda inaugurală, respectiv 6-1, 2-6, 6-4 cu Saisai Zheng (China, 87 WTA) în turul secund.

Jasmine a făcut parte din lotul echipei de Fed Cup a Italiei care a învins România în barajul de menținere în Grupa Mondială din Fed Cup, scor 3-1 în luna aprilie. Paolini a fost învinsă de Gabriela Ruse cu 1-6, 6-3, 6-4.

Mâine sper să nu repet aceleași greșeli, va trebui să deschid terenul mai mult și sper să returnez mai bine” – Simona Halep, înaintea meciului cu Jasmine Paolini

Prosport.ro