sâmbătă 5 iunie 2:06 PM

Abonare la google news

Rușinos! O pensionară de 73 de ani, fostă profesoară de biologie, a furat dintr-un supermarket produse de 130 de lei. Pătrunjelul a dat-o de gol!

Dacă vă gândeați că hoții sunt doar cei tineri și agili, o pensionară de 73 de ani, fostă profesoară de biologie, a demonstrat contrariul. Bătrânica a sustras produse de 130 de lei dintr-un supermarket și a fost dată de gol de legătura de pătrunjel care îi ieșea din geantă.


O bătrânică de 73 de ani, cadru didactic pensionar, din Vaslui, a fost prinsă la furat de polițiști, într-un supermarket. Femeia a sustras de pe raioane produse în valoare de 130 de lei și le-a băgat în propria geantă și ironia sorții a făcut să fie dată de gol chiar de legătura de pătrunjel care era la vedere.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, bătrânica a luat produsele și nu s-a îndreptat către casele de marcat pentru a le plăti, ci a vrut să iasă din magazin și să dispară fără urmă. Din păcate pentru ea, agentul de pază a observat imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat de urgență la 112. În urma faptelor sale, bunicuța a fost rapid ridicată de polițiști.


“Agentul de pază a fost cel care a sesizat la 112, fapta. Femeia a fost ridicată pentru cercetări. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.

Ce a pățit un bărbat după ce a furat un cal dintr-o curte

Planurile unui tânăr de 26 de ani din Botoșani au fost rapid spulberate de polițiștii de frontieră. Bărbatul a furat un cal, însă după numai câteva minute s-a întâlnit cu oamenii legii.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi l-a observat pe tânăr care se deplasa împreună cu animalul dinspre localitatea Sinăuţi, către localitatea Mihăileni.

Oamenii legii l-au oprit pe tânăr și l-au legitimat. Acesta a încercat să îi păcălească și le-a spus a găsit calul pe un câmp din apropiere şi că știe cui îi aparține și urma ca a doua zi să îl ducă proprietarului. Însă, polițiștii nu au crezut poveste așa că împreună cu tânărul au dus calul la proprietar.

Cancan.ro


Stirile.eu