joi 11 noiembrie 6:45 AM

Abonare la google news

Rumoare la turneul de la Linz după ce o jucătoare de top a apărut cu ochiul vânăt pe teren: „A avut o noapte grea!” FOTO


Alison Van Uytvanck (Belgia, 69 WTA), fostă ocupantă a locului 37 WTA, și-a speriat fanii la meciul pe care l-a disputat în sferturile de finală de la Linz (Austria).


Alison Van Uytvanck a apărut cu ochiul vânăt la meciul de miercuri, stârnind rumoare în rândul fanilor. Aceștia s-au întrebat intrigați ce a pățit jucătoarea de tenis.

Alison s-a ales cu o vânătaie serioasă în jurul ochiului, dar nu se știe dacă din cauza unei lovituri accidentale sau nu. Ținând cont că tenisul nu este un sport de contact, imaginea cu Van Uytvanck este una neobișnuită.

Rumoare la turneul de la Linz după ce o jucătoare de top a apărut cu ochiul vânăt pe teren

Alison Van Uytvanck și-a speriat fanii în momentul în care a apărut cu ochiul vânăt la meciul cu Danielle Collins (SUA, 29 WTA) din sferturile turneului de la Linz! Belgianca a părut vizibil afectată atât din punct de vedere fizic, cât și mental, pierzând fără drept de apel confruntarea cu americanca, scor 5-7, 3-6.

Fanii au încercat să deslușească misterul din jurul „accidentării” suferite de Alison Van Uytvanck: „Cred că a avut o noapte grea!”, a spus cineva. Alison este logodită cu o altă jucătoare din circuitul WTA, Greetje Minnen (Belgia, 74 WTA), cele două având de-a lungul timpului mai multe gesturi tandre în timpul turneelor de tenis la care s-au intersectat!

Simona Halep urmează să joace și ea în sferturi la Linz

Simona Halep, a doua favorită a competiției, va intra și ea pe teren la Linz, după ora 18:30, duelându-se cu Jasmine Paolini pentru un loc în semifinale! Românca a răpus-o pe Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 85 WTA) la debutul în turneul din seria WTA 250, scor 7-5, 6-3!

Dacă se califică în semifinale, Simona ar obține puncte valoroase, ce i-ar asigura revenirea în Top 20 WTA. În acest scenariu, Simona va acumula 2.577 de puncte și ar urca două poziții în clasament, până pe locul 20 mondial.

Prosport.ro