miercuri 24 noiembrie 5:16 PM

Abonare la google news

Rugbist român, beat criță, a atacat două fete aflate într-o mașină! Este om de bază la o formație din SuperLigă


Alcoolul și sportul de performanță nu fac casă bună împreună! Cel mai probabil o simte pe pielea sa rugbistul celor de la ACS Tomitanii Constanța, Florian Ciocoiu (21 de ani), jucător pe prima scenă a rugby-ului românesc, care este acuzat de două tinere că le-ar fi atacat.


Conform Replica, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 noiembrie, în comuna Valu lui Traian din Constanța, Florian Ciocoiu, dezbrăcat la bustul gol, la cele peste 120 de kilograme ale sale, și aflat într-o stare avansată de ebrietate, ar fi atacat două tinere aflate într-o mașină parcată.

Speriate de agresor, cele două fete au sunat disperate la 112, apoi au încercat să fugă. Conform declarațiilor fetelor, întâmplarea a avut loc la ora 2 dimineața, iar rugbistul nu ar fi fost provocat cu nimic.

Un rugbist din SuperLigă, acuzat de violență și distrugere!

Se pare că acesta s-a năpustit asupra mașinii, lovind-o cu putere în timp ce înjura de zor, apoi a forțat portierele fără succes.

Fetele ar fi încercat să scape de agresor, însă acesta s-ar fi poziționat pe capota mașinii pentru a nu le lăsa să plece. Apoi, Florian Ciocoiu ar fi început din nou să lovească cu pumnii și picioarele mașina, într-un val de amenințări.

Conform victimelor, se pare că rugbistul ar fi obosit la un moment dat și ar fi încetat asaltul, moment în care acestea ar fi reușit să scape.

Conform sursei citate, cele două fete nu depuseseră plângere la poliție, însă s-au declarat extrem de hotărâte să o facă, pentru a se face dreptate. Mașina în care se aflau ar fi suferit avarii considerabile după întâlnirea cu rugbistul nervos.

Florian Ciocoiu are 21 de ani și evoluează în prima ligă a rugby-ului românesc (SuperLiga), la ACS Tomitanii Constanța, aflată pe ultimul loc în SuperLigă, locul 6, cu 10 înfrângeri din tot atâtea partide disputate.

Prosport.ro