Abonare la google news

Roxana Ghiță și Alin Sălăjean, reacții incredibile despre votul de la Survivor România. Momentul care i-a uimit aseară

Alin Sălăjean, Roxana și Lucian au făcut front comun pentru a-l susține pe Albert în continuare în competiția ”Survivor România”. Reacția acestora după ce au văzut că războinicul a ieșit favorit pentru a doua oară. „România a votat bunul simț.”

Reacțiile războinicilor din România pentru albaștrii rămași în junglă. Roxana Ghiță și Alin Sălăjean s-au bucurat pentru că publicul a votat Albert

Fanii concursului ”Survivor” știu deja că Alin Sălăjean, Roxana Ghiță și Lucian au fost prieteni buni cu Albert Oprea, atâta vreme cât au fost în junglă. Primii trei au părăsit insula, astfel că au făcut propria tabără, acasă, pentru a-și susține prietenul.

„Este o onoare, ma simt chiar mai bine ca săptămâna trecută. M-a făcut să mă simt și mai motivat și determinat. Vreau să le mulțumesc celor de acasă care m-au votat. Vă promit că nu vă dezamăgesc și sunt gata să merg și prin foc. Vă iubesc sincer”, a spus Albert după ce a ieșit favorit în urma votului publicului.

Sălăjean a transmis și un mesaj important pentru Albert: „Din nou împreună am învins. România a votat bunul simț. Hai, Albert!” „Hai, Albert”, a strigat și Lucian, într-un video postat pe Instagram.

„Felicitări, Albert, Ai arătat încă o dată că ești bărbat prrin această nominalizare”, a mai notat Sălăjean pe contul său de socializare.

De asemenea, și Roxana Ghiță s-a bucurat nespus pentru verdictul primit de amicul său. Mai mult, pentru ea a fost o fericire dublă, căci pe locul doi a ieșit Andrei, un alt prieten pe care și l-a făcut în competiție. Fosta războinică a scris pe contul de Instagram: „România vede și simte”.

Albert, de două ori nominalizat spre eliminare 

Deși aduce puncte, după cum marchează de fiecare dată Faimoșii în cele mai multe dintre dăți, Albert este primul votat, în unanimitate, de către colegii săi. Tânărul este trimis către eliminare din cauza ”părții sociale”, după cum motivează coechipierii, aceștia susținând că după plecarea amicilor săi din competiție, Alin, Lucian și Roxana, nu reușește să se integreze.

Citeste articolul pe PlayTech

 14 total views

Citeste si:  6.156 cazuri noi Covid-19 și 129 de decese, în ultimele 24 de ore, în România