Abonare la google news

Roxana de la Puterea Dragostei, imagini interzise. Nu a avut nicio jenă să apară așa

Roxana de la Puterea Dragostei a postat câteva imagini cu care a încins imaginația bărbaților care o urmăresc în mediul online. Fosta concurentă la show-ul iubirii nu a avut nicio jenă să apară așa în văzul tuturor. Iată imaginile sexy cu șatena!

Roxana de la Puterea Dragostei, imagini interzise în mediul online

Una din cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei a continuat să fie în atenția publicului, reușind să-și strângă o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare.

Una din domnișoarele care au făcut senzație în emisiune le-a arătat urmăritorilor săi trăsăturile ei de fotomodel punând pe jar toți urmăritorii de sex masculin. Roxana Buzoiu e foarte mândră de ajustările făcute în cursul anului trecut, așa că își arată cum poate mai bine implanturile mamare pe care a decis să și le pună la scurt timp după ce a revenit în România.

Mai exact, tânăra s-a pozat în oglindă, purtând o ținută care sigur i-a adus multe complimente. Se pare că soarele a venit pe strada ei, după despărțirea de cel alături de care a făcut un cuplu în show-ul despre dragoste. Cei doi s-au despărțit pentru că erau geloși, iar firile tari ale ambilor nu i-au lăsat să mai continue pe același drum.

”Iubitul Roxanei o răsfață cât de mult poate și nu este un tip gelos, chiar dacă ea este abordată, pe toate canalele de socializare, de bărbați mai mult sau mai puțin celebri. Ea i-a explicat, de la început, că se vor întâmpla asemenea lucruri, dar că ea e obișnuită și ignoră aceste momente”, a spus o prietenă de-ale frumoasei Roxana Buzoiu de la ”Puterea Dragostei”, pentru wowbiz.ro.

”Roxana trăiește o poveste de dragoste foarte intensă, este foarte fericită alături de băiatul acela. Doar despre el mai vorbește, e clar că este îndrăgostită cum nu a mai fost. Iar el este calm, nu o agresează…”, a mai detaliat sursa citată, făcând referire episoadele violente a căror protagonistă a fost la proiectul de la Kanal D.

Tânăra a răbufnit în mediul online

„Sunteți atât de slabi unii dintre voi, încât „agățați” doar cu mașinile voastre și banii pe care îi fluturați pe la nas. Bine, asta vă merge cu paparudele astea moarte de foame. O femeie puternică niciodată nu o să aibă nevoie de banii voștri și mașina voastră. Le are și ea oricum. Dacă nu le are, muncește din greu CURAT să le obțină. Vă pup! Asta arată ce tip de femei preferați”
Roxana Buzoiu (Sursa: instagram.com)

Citeste articolul pe PlayTech