marți 21 septembrie 6:08 PM

Abonare la google news

Românii ar putea plăti mai puţin pe lemnele de foc în această iarnă

Românii ar putea plăti mai puţin pe lemnele de foc în această iarnă. Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al PSD care prevede reducerea TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%, a anunţat purtătorul de cuvânt al partidului Ştefan Radu Oprea.


Românii ar putea plăti mai puţin pe lemnele de foc în această iarnă

Citeşte şi Interzis la centrale de apartament. Anunţ OFICIAL de la ministrul Mediului

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, termenul de intrarea în vigoare a legii care prevede reducerea de TVA pentru lemnele de foc este 1 noiembrie. El a adăugat că iniţiativa legislativă va intra săptămâna viitoare la vot în plenul Senatului.


„Veste bună pentru românii care îşi încălzesc locuinţele cu lemne de foc. Comisia buget-finanţe din Senatul României a votat un raport favorabil pentru iniţiativa PSD de reducere a TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%. Dezbaterea şi votul în plenul Senatului va avea loc săptămâna viitoare. Termenul de intrarea în vigoare a legii este 1 noiembrie 2021, astfel încât cetăţenii să beneficieze de reducerea preţului la lemne de foc din această iarnă. P.S. Vă readuc aminte că 85% din locuinţele din mediul rural sunt încălzite cu lemne”, a scris Ştefan Radu Oprea, marţi pe Facebook.

Citeşte şi Legea consumatorului vulnerabil. Anunţul de ultimă oră al ministrului Muncii: Se întâmplă săptămâna viitoare

Romaniatv.net


Stirile.eu