Abonare la google news

Românca măritată cu milionarul care deține Statuia Libertății a devenit mămică. „Bine ai venit în viața mea”

Familia Iasminei Hill s-a mărit cu încă un membru. Soția lui Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, a adus pe lume un băiețel sănătos. Tânăra și-a strâns pentru prima dată copilul la piept și este cât se poate de fericită.

Fericirea este mare în familia lui Bradford Aaron Hill, iar toată atenția se concentrează pe cel mic. În data de 26 iunie, Iasmina Hill a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel și a născut pe cale naturală. Părinții se bucură de fiecare clipă petrecută alături de cel mic și au dat vestea cea mare și internauților.  

Iasmina Hill a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu băiețelul ei și s-a declarat în culmea fericirii. Proaspăta mămică a dezvăluit chiar și numele ce îl va purta copilul ei. Se pare că Iasmina Hill și Bradford Aaron Hill au ales un nume cu rezonanță. Bebelușul se va numi David Milan Hill. Celebrul cuplu mai are un băiețel: Michael James a împlinit doi anișori în luna ianuarie.

„Bine ai venit în viața mea micuțul meu înger. David Milan Hill s-a născut în data de 26 iunie. Mulțumesc pentru că mă completezi și pentru că mi-ai dat șansa de a experimenta o naștere naturală”, a scris Iasmina Hill, pe Instagram.

Iasmina Hill a devenit mămică pentru a doua oară

(CITEȘTE ȘI: IASMINA HILL, ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU: “SUNTEM ATÂT DE RECUNOSCĂTORI”. PRIMELE POZE CU BURTICA DE GRAVIDĂ A SOȚIEI LUI BRADFORD AARON HILL, ADMINISTRATORUL STATUII LIBERTĂȚII)

Iasmina este mai tânără cu 30 de ani decât Bradford Aaron Hill

Originară din Timișoara, Iasmina Milutinovici a ajuns în New York în 2014, când a făcut practică chiar la compania deținută de bărbatul care avea să îi devină soț. Bradford Aaron Hill este cu 30 de ani mai mare decât partenera lui. Primul care a spart gheața a fost chiar administratorul Statuii Libertății: a invitat-o pe româncă la unul dintre concertele lui Katy Perry.

Flacăra iubirii lor s-a aprins în timpul spectacolului celebrei artiste și, după doi ani de relație, milionarul a cerut-o în căsătorie. Celebra blondă susţine că s-a îndrăgostit de Bradford Aaron Hill şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor:

“Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi”, a declarat Iasmina Hill într-un interviu mai vechi.

 

Sursa foto: Instagram

Citeste articolul pe Cancan