Abonare la google news

Romain Grosjean, operat la ambele mâini! Care este starea pilotului de Formula 1 după accidentul groaznic de acum trei săptămâni din Bahrain

Romain Grosjean, pilotul francez de Formula 1, a anunţat prion intermediul rețelelor sociale, că se simte bine după ce a fost operat marți la ambele mâini.

Prima intervenție a fot la mâna strângă „pentru curăţarea unei răni” la ligamentul afectat în urma accidentului său de la Grand Prix-u Bahraïnului.

„Mâna dreaptă primește, de asemenea, un tratament după o accidentare casnică la începutul anului 2020. Mâine ar trebui să fie un om nou”, a adăugat fostul pilot de la Haas. În ceea ce privește acest ultim punct, Grosjean a dezvăluit că și-a rupt mâna într-o cădere la domiciliu înainte de începerea sezonului.

Romain Grosjean, operat la ambele mâini! Care este starea pilotului de Formula 1 după accidentul groaznic de acum trei săptămâni din Bahrain

Romain Grosjean a scăpat doar cu arsuri la mâini din gravul accident de la Marele Premiu al Bahrainului, la care monopostul său s-a rupt şi a luat foc. Mașina Haas în care se afla francezul de 34 de ani născut la Geneva a luat foc, după ce a lovit bariera de protecție la Bahrain Grand Prix.

Driver-ul de 34 de ani al echipei Haas a dezvăluit că gândul la copiii lui, care își vor pierde tatăl, l-a ajutat în momentele critice de după impactul devastator cu bariera de protecție.

Pilotul de 34 de ani are 3 copii cu soția lui Marion: Sacha, de 7 ani, Simon, de 5 ani, și mezina Camille, de 2 ani. Grosjean a detaliat apoi modul în care a reușit să evadeze din epava monopostului cuprinsă de flăcări prin folosirea umerilor săi în același timp în care privea cum mânușile i se topesc pe mâini.

Pilotul F1 a suferit arsuri la mâini și la glezne și și-a rupt un picior și o coastă, dar a scăpat teafăr până la urmă.

„Nu știu de ce, dar m-am decis să îmi întorc casca către partea stângă și să mă ridic în acest fel și apoi să încerc să îmi rotesc umărul. A părut că a mers, dar apoi am realizat că piciorul meu era prins în interiorul mașinii”, a declarat acesta.

Sursa: Prosport