duminică 31 octombrie 5:22 PM

Abonare la google news

Rolul neștiut al lui Toni Iuruc înaintea finalei Simona Halep – Anett Kontaveit de la Transylvania Open. Cum a fos surprinsă românca alături de soțul ei


Toni Iuruc (42 de ani), soțul Simonei Halep (30 de ani), are un rol foarte important la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca, unde românca dispută finala împotriva estonei Anett Kontaveit (25 de ani).


Simona Halep are parte de o încurajare specială din partea soțului ei, Toni Iuruc, care îi este alături la turneul de la Cluj! Acesta a trăit cu emoție partida din semifinale, 6-0, 6-1 cu Marta Kostyuk, și îi va face galerie soției și la finala cu Anett Kontaveit, programată, duminică, de la ora 17:00.

Simona a fost surprinsă în brațele partenerului ei, pe culoarul care duce spre terenul din BT Arena! Iar imaginea respectivă arată că Toni este unul dintre motivele pentru care românca joacă atât de bine în Ardeal – ea nu a pierdut nici măcar un set pe toată durata competiției.

Rolul neștiut al lui Toni Iuruc înaintea finalei Simona Halep – Anett Kontaveit de la Transylvania Open. Cum a fos surprinsă românca alături de soțul ei

Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși într-un moment de intimitate, îmbrățișându-se în seara de dinaintea finalei cu Anett Kontaveit! Soțul Simonei a fost nelipsit de meciurile dublei campioane de Grand Slam, dar nu s-a așezat în lojă cu antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, ci într-o zonă mai retrasă a arenei.

Sprijinul lui Toni Iuruc contează enorm pentru Simona Halep, care a vorbit recent despre acest lucru: „Toni mă susţine foarte mult şi mă încurajează să joc cât se poate de mult, căci ştie cât de pasionată sunt. El n-a fost un minus în viaţa mea profesională, a fost un mare plus! În tribună, e foarte emotiv, chiar dacă nu pare. Preferă să nu stea în lojă, ci mai departe! A mai stat acolo şi am pierdut câteva meciuri. E superstiţios. De aceea nu prea apare la televizor”, a declarat Simona Halep, care duminică luptă pentru titlul cu numărul 23 în circuitul WTA.

Prosport.ro