3 iunie 7:18 PM

Abonare la google news

Rodion Cămătaru le cere răbdare oltenilor: „Aveți încredere în Mutu. Adrian Mititelu a dat o mare lovitură, dar primul an este foarte important pentru ei!”

Rodion Cămătaru este convins că Adrian Mititelu are planuri mari cu U Craiova 1948 în prima ligă, dar lumea trebuie să aibă răbdare și încredere în Adrian Mutu. Fostul mare atacant al Universității Craiova a dezvăluit că patronul lui FCU va face în Bănie una dintre cele mai moderne baze de pregătire din țară.

Adrian Mutu a fost instalat oficial la U Craiova 1948, iar lumea fotbalului este de părere că Adrian Mititelu a făcut o mutare foarte bună prin aducerea în Bănie a fostului mare fotbalist. Printre cei care salută mutarea se numără și fostul mare atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru.

Însă, Rodion Cămătaru îi sfătuiește pe suporterii alb-albaștrilor să aibă răbdare cu Adi Mutu, deoarece o nouă echipă pentru Liga 1 nu o poți face bătând din palme și să ai apoi rezultate extraordinare atât de repede.

Rodion Cămătaru: „Mutu a mâncat și mânâncă fotbalul pe pâine!”

Rodion Cămătaru consideră că, dacă alb-albaștrii vor trece cu bine peste primul an al acestui nou proiect de Liga 1, atunci FCU va deveni în mod sigur o forță în campionat.

Chiar dacă se află unde se află, Adrian Mititelu este principalul artizan și motorul numărul unu al acestei echipe. Fără el FCU nu ajungea în Liga 1. Vedeți câte alte echipe de tradiție se chinuie de câțiva ani prin Liga 2 și nici acum nu au putut să promoveze în Liga 1? Adrian a luat proiectul ăsta de la zero și a investit din nou câteva milioane bune de euro din banii familiei sale și a reușit să facă ce alții nu reușesc într-o viață.

Acum l-a adus pe Mutu la Craiova, iar Mititelu știe el de ce l-a adus. Pe lângă calitățile de antrenor pe care Adi Mutu le are, totuși pentru noul proiect de Liga 1 al lui Mititelu aducerea lui Mutu în Bănie este o adevărată lovitură de imagine. Cine nu își dă seama de acest lucru, atunci nu are treabă cu acest fenomen, Această echipă trebuia să puncteze și la imagine. Dar aveți încredere și în calitățile de antrenor ale lui Adrian Mutu. Dacă nici acest băiat nu a fost fotbalist la viața lui…

Băiatul ăsta a mâncat și mânâncă fotbalul pe pâine. Anghel Iordănescu a fost un foarte mare fotbalist și a fost și un antrenor mare. Gică Hagi a fost un fotbalist foarte mare și a câștigat trofee la viața lui și din postura de antrenor. De ce nu ar face acest lucru și Adi Mutu? Dar trebuie să aveți răbdare cu Adi”, și-a început discursul Cămătaru.

Rodion Cămătaru

 

„Mititelu trebuie să-i aducă lui Mutu fotbaliști de valoare!” 

Rodion Cămătaru este de părere că Adi Mutu nu se poate bate din primul an la câștigarea titlului, dar primul lui sezon în Bănie este foarte important. „Suporterii trebuie să fie realiști și să aibă răbdare cu Adi Mutu. El nu este un magician, nu dă din baghetă și vine titlul în Bănie. În primul rând, o echipă nu o construiești în două luni și te bați cu ea din prima la campionat. Totul trebuie luat pas cu pas, foarte multă muncă, iar răbdarea trebuie să fie cuvântul de ordine.

Sunt sigur că Adi Mutu a cerut și el câțiva jucători, iar Adrian Mititelu și cu băiatul său vor face tot ce este omenește posibil să-i aducă lui Mutu jucători de valoarea Ligii 1 sau chiar peste valoarea Ligii 1. Nu știu lista lor de transferuri, dar sunt convins că lui Mutu nu îi vor fi aduși jucători slabi.

Mircea Bornescu, Adrian Mutu. Adrian Mititelu jr și Marcel Puscas  dupa conferinta conferinta de presa sustinuta la stadionului Ion Oblemenco 

Este foarte important primul an de Liga 1 din acest proiect. Dacă ei vor trece cu bine peste primul an, atunci Craiova condusă de Adi Mutu va putea să devină o forță a acestui campionat. Mutu are aici, la Craiova, foarte multe lucruri care te fac să te gândești la performanță. Și știți de ce? Pentru că în acest moment Adrian Mititelu stă din nou foarte bine financiar, oferă condiții bune la echipă din toate punctele de vedere, iar eu am auzit că își construiește și o bază de pregătire cum nu prea vezi pe la noi. Evident că face acest lucru tot din banii lui. Nu în ultimul rând. FCU are în spate un bazin imens de suporteri”, a spus Cămătaru.

Citeste articolul pe ProSport