joi 20 ianuarie 3:27 PM

Abonare la google news

Robinho, fostul atacant al lui Real Madrid şi AC Milan, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru viol. Doar Brazilia îl mai poate salva


Încheierea procesului fostului jucător de la Real Madrid, Robinho (37 ani), a avut loc miercuri la Milano. Acuzat de participare la un viol în grup, el a fost găsit vinovat de „violenţă sexuală în grup împotriva unei femei” şi condamnat în a treia instanţă la nouă ani de închisoare.


În martie anul trecut, Curtea de Apel din Milano, care l-a condamnat pe Robinho la nouă ani de închisoare pentru violarea unei tinere de 23 ani în 2013, a explicat în motivarea sentinţei de atunci că brazilianul a supus victima la umilinţe brutale şi a deturnat investigaţia în mod premeditat.

Robinho s-a numărat printre cele şase persoane acuzate că au participat la un viol în grup, a cărui victimă a fost o tânără de 23 de ani într-un bar de noapte din Milano. Vinovaţii au fost condamnaţi, de asemenea, să plătească tinerei daune în valoare de 60.000 euro.

Citeşte şi Soția lui Cristian Daminuță îl desființează pe fotbalist. Bruneta a dat de înțeles că bărbatul ar fi fost violent: ”Atât psihic, cât și fizic”

Fost jucător al echipelor Real Madrid şi Manchester City, Robinho evolua la AC Milan în momentul faptei, când alături de amicul său Ricardo Falco a violat o tânără albaneză care îşi sărbătorea ziua de naştere într-un cunoscut local din Milano.

El nu mai poate face apel şi va trebui să-şi ispăşească pedeapsa. Totuşi, el ar putea fi salvat chiar de autorităţile din ţara sa, Brazilia, unde se află acum. Astfel, Constituția braziliană interzice extrădarea cetățenilor săi în alte țări. Italia poate cere Braziliei să-și ispășească pedeapsa în Brazilia, dar este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple.

Robinho are 100 de meciuri în naţionala Braziliei, pentru care a marcat 28 de goluri.

Citeşte şi Fost fotbalist, săltat de poliție. Este acuzat că a agresat două femei

Romaniatv.net