Abonare la google news

Roberto Mancini: Când ajungi în sferturi nu este simplu să ai preferinţe. Am vrea să le evităm pe cele două, dar nu este posibil

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, și-a felicitate echipa după victoria din opimile de finală ale Campionatului European de fotbal, EURO 2020, în fața Austriei și a spus că ar prefera să le evite pe Belgia sau Portugalia în sferturi, dar că este imposibil.

„În privinţa viitorului nostru adversar, când ajungi în sferturi nu este simplu să ai preferinţe. Am vrea să le evităm pe cele două, dar nu este posibil”, a mai spus Mancini.

Selecţionata de fotbal a Italiei s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale EURO 2020, după ce a învins echipa Austriei cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0), într-un meci care a avut nevoie de prelungiri, sâmbătă seara, la Londra, în optimile de finală ale competiţiei.

Squadra Azzurra, după trei meciuri foarte bune în grupă, a câştigat greu, prin golurile marcate de Federico Chiesa (95) şi Matteo Pessina (105), însă a tremurat pentru calificare după golul lui Sasa Kalajdzic (114).

Italia, a doua echipă calificată în sferturi, după Danemarca (4-0 cu Ţara Galilor), va juca în faza următoare contra câştigătoarei dintre Belgia şi Portugalia, pe 2 iulie, la Munchen.

Citeste articolul pe Stiripesurse