marți 21 septembrie 5:12 PM

Abonare la google news

Rival de top pentru Cosmin Olăroiu în cursa pentru preluarea saudiților de la Al Nassr! Cu cine se luptă românul

Andre Villas-Boas concurează cu Cosmin Olăroiu. Antrenorul portughez a intrat și el în cursa pentru preluarea saudiților de la Al Nassr. Mai mul, tehnicianul a fost contactat de board-ul celor de la Al Nassr pentru a prelua gruparea din Arabia Saudită.


Cosmin Olăroiu, în pericol

Cosmin Olăroiu va putea prelua prima sa echipă după mai bine de jumătate de an de pauză, dacă va ajunge la un acord cu Al-Nasr Riyadh. Doar să nu ajungă rivalul său să se înțeleagă cu oficialii înaintea românului.

Site-ul francez Le Phoceen a anunțat că Olăroiu nu este singurul tehnician aflat în discuții cu clubul din campionatul Arabiei Saudite. Andre Villas-Boas, care la rândul său nu a mai antrenat din februarie, de când a fost demis de Marseille, s-ar afla și el pe lista arabilor.


Șefii formației Al-Nasr Riyadh ar fi luat legătura cu portughezul în vârstă de 44 de ani. Totuși, acesta a refuzat primele propuneri făcute de clubul situat în acest moment pe locul 8 în campionat. La fel ca Olăroiu, și lusitanul are pretenții financiare destul de mari. Fostul antrenor al Campioanei României vrea un salariul de 5 milioane de euro.

”Nu mi-am dat acordul”

Andre Villas-Boas și-a anunțat demisia din postul de antrenor de la Olympique Marseille pe 3 februarie 2021, invocând printre motive și faptul că i-a fost adus un jucător pe care nu-l dorea la echipă. În orice caz, portughezul de 44 de ani era sub presiune după ce formația franceză pierduse ultimele 4 partide din Ligue 1.

Mi-am depus demisia pentru că nu sunt de acord cu politica sportivă a clubului. Perioada de transferuri s-a încheiat cu aducerea unui nou jucător, Ntcham. Nu este decizia mea, am aflat din presă dimineață.

Este un jucător pe care eu l-am refuzat! Nu era pe lista mea, nu mi-am dat acordul. M-am trezit și am citit pe site că a venit acest jucător.”, a declarat Andre Villas-Boas la vremea respectivă.

În locul lui Andre Villas-Boas, la echipa Olympique Marseille a venit Rafael Benitez. Spaniolul Rafael Benitez a renunțat la postul de antrenor al clubului Dalian Pro, din Superliga Chinei, pe care îl ocupa din 2019, din motive familiale legate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Playsport.ro


Stirile.eu