Abonare la google news

Ricardo Grigore a dat cărțile pe față! Ce spune despre relația cu fanii din „DDB” și problemele de sănătate. „Nu doresc nimănui asta!”

Ricardo Grigore, fundașul central de la Dinamo, a dat cărțile pe față și a vorbit despre fanii din „DDB”, problemele de sănătate pe care le-a avut, dar și despre momentul în care Pablo Cortacero a preluat clubul.

Internaționalul român U21 susține că risca să se accidenteze grav dacă mai era folosit de Dinamo, dar că s-a recuperat și speră să fie titular meci de meci la gruparea din „Groapă”.

Mai mult, Ricardo Grigore crede că decizia antrenorului de la Dinamo de a-l schimba la meciul cu Sepsi OSK nu are legătură cu memoriul pe care și l-a depus pentru a-și recupera banii.

Ricardo Grigore, despre problemele de sănătate și relația cu fanii din „DDB”

„Mă simt mai bine după problemele pe care le-am avut cu glezna. M-am accidentat când am fost la echipa națională, am revenit la echipa de club și problemele au continuat pentru că a fost o entorsă netratată și m-am mai accidentat și la antrenament. Am jucat cu injecții, dureri, dar a trebuit să iau o pauză forțată. Nu mai puteam continua și riscam să mă accidentez foarte grav. L-am rugat pe Jerry să mă lase să mă refac cât mai bine, chiar dacă era greu pentru echipă, că eram în lipsă de jucători. Mai erau jucători accidentați în acea perioadă. Mă bucur că m-a înțeles și chiar mi-a prins bine. Am făcut un tratament și am fost bine după aceea. Acum sunt în regulă, mai am mici dureri, dar sunt normale. Sper să dispară cu timpul pentru că durerile de gleznă sunt cele mai păcătoase în fotbal. Nu doresc nimănui asta, cu aceste dureri trebuie să joci. Doar dacă este foarte grav poți să te operezi.

Citeste si:  Restricțiile care dispar din București. Ce trebuie să afle acum milioane de români

Cu Sepsi am fost anunțat că joc, îmi doream să o fac cât mai bine. Nu știu care au fost circumstanțele, de ce am ieșit, nu sunt în măsură să comentez. Mă bucur că am apărut în echipă cu Voluntari și sper să nu mai ies”, a spus Ricardo Grigore pentru Fanatik.

Ricardo Grigore a vorbit și despre relația pe care o are cu suporterii din programul „DDB” (Doar Dinamo București), iar fundașul central susține că nu a avut niciun fel de discuție tensionată cu aceștia, dar că în ultimele săptămâni nu au mai vorbit. „O relație ok, bună. Nu am avut niciun fel de conflict, nicio discuție tensionată. M-au întrebat despre problemele de la picior, despre recuperare, dar în ultimele săptămâni nu am mai discutat cu ei pentru că au alte probleme de care trebuie să se ocupe. Mă înțeleg bine cu ei”, a mai spus fundașul lui Dinamo.

Citeste si:  Miniștrii afacerilor de Externe din UE, întâlnire informală cu echipa opozantului rus Aleksei Navalnîi/ Propunerile ministrului Aurescu în dosarul Myanmar, relația cu Rusia și dialogul cu secretarul general Blinken

Ricardo Grigore, despre venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo. „Ni s-a dat o palmă!”

Ricardo Grigore a comentat și despre venirea lui Pablo Cortacero la conducerea clubului și susține că jucătorii sunt cei mai afectați de situația creată la echipă după ce spaniolul a preluat clubul de la Ionuț Negoiță. Mai mult, acesta recunoaște că Dinamo ar fi falimentat dacă suporterii nu erau alături de club.

„Noi suntem principalii afectați. Eu m-am bucurat când am văzut că vine. Ziceam că e gata, s-au rezolvat problemele. Apoi, chiar credeam placa asta cu săptămâna viitoare se dau banii. În fiecare săptămână eu și colegii mei chiar credeam că vin banii. Apoi, când am văzut ce se întâmplă, am renunțat și nu am mai crezut. Nu știam de ce se întâmplă lucrurile astea, ce se urmărește. Cu siguranță s-au urmărit lucruri rele, să ducă clubul în faliment. Dar nu este în regulă deloc și ar trebui să se ia măsuri. Jucătorii din Spania au venit cu mari speranțe. Unii sperau să își încheie cariera, s-au semnat contracte foarte bune. Și eu auzisem lucruri bune când au venit. Voiam să urcăm la următorul nivel, mă gândeam că vom intra în lupta la titlu pentru că lotul a fost foarte valoros, cu salarii mari. Dar când ne era lumea mai dragă ni s-a dat o palmă, ne-am revenit la realitate și am pornit de la zero, poate chiar mai jos decât am fost în trecut. Dacă nu erau suporterii puteam vorbi de falimentul clubului”, a mai spus Ricardo Grigore.

Citeste si:  O asistentă din Craiova își acuză șeful că a încercat să o violeze

Citeste articolul pe ProSport

 42 total views