marți 18 ianuarie 3:17 PM

Abonare la google news

Rică Răducanu, noi declarații sfâșietoare din timpul pandemiei: ”Nu mă sună nimeni”. Fostul mare portar al Rapidului a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa


Rică Răducanu a fost foarte afectat, din cauza pandemiei. Fostul mare portar a trăit cu spaima în suflet, în ultima perioadă. Mai ales că legenda rapidistă este măcinată de probleme de sănătate. Iar coronavirusul era foarte periculos pentru un bărbat de 75 de ani, cu diverse boli cronice. 


Rică Răducanu a trecut și prin boală, a avut probleme dar le-a depășit cu bine. Din păcate, nu doar problemele de sănătate l-au afectat în această perioadă. Cunoscut pentru plăcerea de a interacționa cu oamenii, Rică a stat mai mult izolat, în acești ani.

Rică Răducanu, tot mai demoralizat din cauza pandemiei. Ce l-a afectat cel mai tare pe fostul mare portar rapidist

La 75 de ani, fostul mare portar se simte tot mai izolat de lumea din jur. Rică Răducanu este celebru pentru umorul său și pofta de viață. Dar, din păcate, acest lucru nu a mai fost valabil și în ultimii 2 ani. Problemele cu pandemia l-au forțat să stea mai mult izolat, iar prietenii s-au îndepărtat de el. Rică este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat.

Nu mă sună nimeni, din păcate. Nici eu nu iau la rând agenda, mi-e frică să sun, zice lumea că poate am murit. Nu mai sunt legăturile de prietenie ce erau odată, nimeni nu mai ține legăturile. Neamurile așa și așa, așa e viața, ne adaptăm”, a declarat portarul cu 61 de selecții la echipa națională

Rică Răducanu are probleme mari și cu banii. Cum a putut să treacă peste pandemie

Rică Răducanu traversează o perioadă dramatică, luptându-se să supraviețuiască. Fostul mare portar, care a jucat în echipa națională a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, își calculează fiecare leu. El consideră că ar fi trebuit să procedeze altfel în urmă cu mai mulți ani.

Nu puteam să supraviețuiesc dacă nu era băiatul meu. Nici lui nu-i merge strălucit în această perioadă, mai greu cu antrenoratul în această perioadă de pandemie. Dar din cât a avut el, ne-a ajutat și pe noi. Nu m-am gândit niciodată că o să trăiesc vremuri atât de grele, să trebuiască să drămuiesc fiecare bănuț. Sunt foarte atent la consumul de apă, de lumină, de gaze, de tot. Facem economie la orice.

E trist că am ajuns în situația asta, dar ce putem face? Mergem mai departe și ne zbatem să supraviețuim, sperăm să vină vremuri mai bune. Cândva am fost pe val, acum trăiesc din amintiri. Poate că atunci trebuia să am mai mare grijă de bani.”, a mărturisit Rică Răducanu pentru PlaySport.ro.

Playsport.ro