marți 18 mai 8:01 AM

Abonare la google news

Rică Răducanu a pus degetul pe rană la sărbătoarea Rapidului: „Avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă”

Rică Răducanu (75 de ani), care a jucat pentru Rapid între 1965 şi 1975 reuşind să câştige un titlu, a petrecut și el alături de fanii giuleșteni promovarea în primul eșalon.


Rapid obţinuse promovarea în prima ligă chiar înaintea partidei de la Buftea, după egalul dintre ASU Politehnica Timişoara şi CS Mioveni (2-2). Bucureștenii n-au mai jucat în Liga 1 din sezonul 2014-2015, iar clubul a fost nevoit să o ia de la capăt, din Liga 4, în 2017.

Universitatea Craiova 1948 a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a. Învingătorii au marcat prin C. Bălan ’20, ’45, ’68. Pentru Rapid a înscris A. Bălan, în minutul 62, din penalti.


Rică Răducanu a pus degetul pe rană la sărbătoarea Rapidului: „Avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă”

„A fost o sărbătoare, chiar dacă ştiam dinainte că am intrat în A. Suntem în prima ligă, avem stadion foarte mişto, dar ne mai trebuie echipă. Uşor, uşor, cred că o să rezolvăm, dacă avem susţinerea financiară… să vedem de la cine. Până la urmă, fără bani nu se poate… trebuie să aduci nişte jucători.

Am stat acasă, să mă uit la meciul Mioveniului, iar când s-a terminat am venit aici. Am vorbit cu Mircea Lucescu la telefon şi mi-a zis că e la meci. Bucurie mare, e normal. Am fost, la rândul meu, în aceste momente. Jucam la naţională şi am căzut în B. Apoi am promovat după un an.

Nu mă surprinde că a venit multă lume la meci, rapidiştii sunt în stare de orice. De când îi ştiu, tot timpul vin. Nu trebuie să surprindă nimic la Rapid”, a spus Rică Răducanu pentru Look Sport.

În alt meci jucat luni, AFC Dunărea 2005 Călăraşi a pierdut acasă cu 0-2 meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Clasament:

1. FC U Craiova 1948 53 puncte
2. FC Rapid 49 puncte
3. CS Mioveni 45 puncte
4. Dunărea Călăraşi 43 puncte
5. FK Csikszereda 41 puncte
6. ASU Poli Timişoara 40 puncte

Prosport.ro


Stirile.eu