sâmbătă 11 septembrie 3:18 PM

Abonare la google news

Revine omul care îi aduce liniștea lui Dan Petrescu! Vești excelente pentru CFR Cluj înaintea debutului în Conference League

Dan Petrescu primește o veste foarte bună înaintea revenirii la CFR Cluj! Tehnicianul se poate baza pe Andrei Burcă, unul dintre jucătorii pe care i-a apreciat mult în precedentul mandat, atunci când a izbutit să ajungă la un pas de optimile Europa League.


Internaționalul român și-a revenit după o perioadă foarte grea și este gata să joace din nou pentru campioana României, care a încercat să-l readucă pe brazilianul Vinicius. CFR Cluj se pregătește și de debutul în Conference League: joi este programat meciul din deplasare cu Jablonec.

De când joacă la echipa clujeană, fundașul central de 28 de ani și-a crescut cota, în special prin evoluțiile din cupele europene, unde a fost remarcat de mai mulți scouteri. În aceste condiții, ofertele tentante n-au lipsit pentru Burcă, așa cum a scris Prosport.ro.


Vești bune pentru Dan Petrescu și CFR Cluj! Revine Andrei Burcă

Andrei Burcă n-a mai jucat vreun meci oficial din luna mai, de la victoria cu FCSB, scor 2-0. De atunci, fundașul n-a mai apărut nici măcar în lotul clujenilor, care tocmai s-au despărțit de Marius Șumudică.

Andrei Burcă a câștigat trei trofee cu CFR Cluj: două titluri de campion și o Supercupă a României.

Cu toate că fundașul central și-a manifestat public dorința de a pleca în această vară, iar Al Ain, clubul din Emiratele Arabe Unite, a pus pe masă 1,8 milioane de euro pentru transferul mijlocașului, clujenii au decis să-l păstreze.

Burcă e un jucător care se pretează la CFR, la națională. Cred eu că dă randament la o echipă care joacă defensiv, dar la una care joacă cu fundașii departe de poartă, nu cred că poate evolua. Mi se pare lent, cu probleme la construcție. Așa văd eu fotbalul, dar nu eu decid cine vine și cine pleacă de la Steaua. Într-o vreme am decis, acum nu” – Mihai Stoica

66 de meciuri a jucat Burcă pentru CFR Cluj în Liga 1, reușind și 4 goluri

Prosport.ro


Stirile.eu