Abonare la google news

Revine Dan Petrescu în Liga 1? Nicolae Dică mizează pe întoarcerea antrenorului în România! Ce spune despre numirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj: „Meritau să se califice!” | VIDEO EXCLUSIV

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj și numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a ardelenilor.

Dan Petrescu se află în vacanță în Dubai, alături de familia sa, și nu duce lipsă de oferte din străinătate.

Nicolae Dică nu exclude însă varianta ca Dan Petrescu să revină în România, la o echipă care, spune el, își dorește să câștige trofee.

Nicolae Dică, despre revenirea lui Dan Petrescu în România

„L-aș vedea să revină, de ce să nu? Știți foarte bine că s-a întors, și la Târgu Mureș a fost. Dacă o echipă care își dorește să câștige trofee îl va chema cred că va reveni în Liga 1 dacă nu va avea oferte din străinătate mai bune. Este un antrenor de valoare, a arătat-o în fotbalul românesc, a câștigat atâtea trofee, felicitări și cu siguranță va mai fi antrenor în România, cred eu”, a spus Nicolae Dică, în exclusivitate pentru ProSport.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o săptămână, Dan Petrescu are oferte din Franța, Portugalia, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Nicolae Dică are încredere în Edi Iordănescu

Cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, CFR Cluj a înregistrat trei victorii consecutive în campionat, însă a fost eliminată din Europa League, după înfrângerea de pe terenul celor de la Young Boys Berna, scor 1-2.

Nicolae Dică este de părere că echipa din Gruia merita să se califice în șaisprezecimile Europa League, însă are încredere că Edi Iordănescu va face o figură frumoasă în Liga 1.

„De când s-a dus la CFR acum, echipa are rezultate bune. Păcat că nu a reușit în Europa League să se califice, pentru că cred că meritau să se califice, dar echipa arată bine de când a preluat-o, e un antrenor tânăr, un antrenor de viitor care a avut rezultate bune”, a spus Nicolae Dică.

Sursa: Prosport