Abonare la google news

Revine Cortacero la Dinamo după ce echipa s-a salvat de la retrogradare

Dinamo a obținut, cel puțin pe hârtie, salvarea de la retrogradarea directă. Asta, după ce a înregistrat cea de-a patra victorie la rând cu Hermannstadt. Surprinzător este faptul că Pablo Cortacero încă ”bântuie” echipa roș-albă. Spaniolul ar cam vrea să revină la clubul din ”Ștefan cel Mare”, iar dinamoștii văd asta ca un pe adevărat pericol.

Revine Pablo Cortacero la Dinamo după ce echipa s-a salvat de la retrogradarea directă

Zilele trecute, Ioan Andone (61 de ani) spunea că acționarul majoritar de la Dinamo și spaniolii săi și-au luat gândul de la echipa bucureșteană și că este imposibil ca spaniolii să se mai întoarcă în România. Ei bine, acum că echipa din ”Ștefan cel Mare” este într-o continuă ascensiune, pare-se că lucrurile iau o nouă turnură. Chiar dacă suporterii-acţionari au salvat echipa și au plătit o mulțime de bani în ultima jumătate de an, Cortacero ar putea să revină la un moment dat în Ștefan cel Mare.

Spaniolul a achiziționat echipa de la Ionuț Negoiță, însă a fost îndepărtat treptat din club, prin acțiuni în instanță. Decizia nu este însă una defitinivă. Dimpotrivă, el chiar a avertizat, în martie, că va reveni la București. La acel moment, liderii DDB au amenințat cu o reacție de proporții în cazul în care Cortacero va reveni pe postul de președinte al CA. În prezent, Constantin Eftimescu ocupă această funcție, având și drept de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

Pericol în „Ștefan cel Mare”

Ionel Dănciulescu, fosta legendă a lui Dinamo, este de părere că Pablo Cortacero poate reveni la un moment dat. El a analizat recent situația lui Dinamo, împreună cu Radu Naum și Cristian Geambașu. Cei trei au făcut și glume pe seama spaniolului.

Spaniolii se vor întoarce la un moment dat să revendice… Pe cai mari, pe cai mici, nu știu pe ce vin.”, a spus Cristian Geambașu, conform DigiSport.

Dănciulescu a venit imediat cu un ”drept la replică”.

Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles.”, a răspuns oficialul.

Pablo Cortacero aproape că a dublat datoriile pe care clubul Dinamo Bucureşti le avea până la plecarea lui Ionuţ NegoiţăPablo Cortacero aproape că a dublat datoriile pe care clubul Dinamo Bucureşti le avea până la plecarea lui Ionuţ Negoiţă

”Vorbim despre o fantomă când zicem despre Cortacero”

Nici Marius Șumudică nu mai suportă să vadă Dinamo în această situație.

Dinamo își are locul în prima ligă și chiar în play-off, dacă ar avea liniște, dacă ar avea finanțator. E ceva extraordinar ce fac suporterii lui Dinamo, e clar că e o echipă iubită, venerată. Să aduci bani de acasă, de la familie în aceste momente pentru a susține un club de fotbal, e ceva extraordinar. Nu știu cât poate dura asta. Parcă vorbim despre o fantomă când zicem despre Cortacero, l-am văzut o dată. Pe noi, pe români, ne cam iau toți de proști.”, a declarat fostul rapidist, conform sursei anterior citate.

Citeste articolul pe PlaySport