2 iunie 6:29 PM

Abonare la google news

„Revenirea la FCSB a fost greșeala carierei!” Adi Popa, dezvăluiri incredibile de la ultima întâlnire cu Gigi Becali

Adi Popa a dezvăluit că a renunțat la mulți bani pentru a reveni la FCSB și recunoaște că a făcut cea mai mare greșeală atunci când a crezut în cuvântul lui Gigi Becali. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a povestit și cum a decurs ultima întâlnire cu omul de afaceri.

Adi Popa are deja două experiențe de la despărțirea de la FCSB, dar fostul mijlocaș al roș-albaștrilor nu uită umilința trăită la revenirea în Liga 1. După ce a jucat pentru Voluntari, „Popică” a obținut locul 5 în play-off alături de Academica Clinceni.

Mijlocașul regretă că a crezut în cuvântul lui Gigi Becali, despre care spune că este influențat de oamenii din jur.

„Revenirea la FCSB a fost greșeala carierei!” Adi Popa, dezvăluiri incredibile de la ultima întâlnire cu Gigi Becali

Adi Popa a jucat doar în 17 partidei, după revenirea de la Reading, deși Gigi Becali i-a promis că se va baza pe el, dacă se va pregăti exemplar. Jucătorul a fost însă băgat în șomaj tehnic imediat după venirea pandemiei, astfel că cele două părți s-au despărțit cu scandal.

Adi Popa a primit dreptate la comisiile din România, după ce s-a judecat cu FCSB.

„După ce am pățit, revenirea la FCSB a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea. Domnul Becali a insistat ca eu să revin. Era Man accidentat atunci, stătea o perioadă.

Am revenit pentru că patronul a insistat foarte mult și avea nevoie de mine. Am renunțat la o sumă mare de bani ca să vin. Echipa era pe ultimul loc.

Nu puteau să îmi plătească cei de la FCSB salariul pe care-l aveam la Reading. Am zis că vin, domnul Becali mi-a zis că dacă îmi fac treaba o să joc. Nu o să își bată joc. Am mers pe încredere, am crezut în cuvântul dânsului. Am jucat bine, am avut evoluții foarte bune.

Ne-am ridicat, am ajuns pe loc de play-off, după care s-a rupt filmul. A venit și pandemia, în care eu a trebuit să fiu trimis în șomaj pentru că nu renunțasem la destul de mulți bani, trebuia să mai pierd o parte.

Au fost și presiuni în iarna respectivă, să merg la Voluntari, să-i ajut și pe ei”, a povestit Adi Popa pentru Antena Sport.

Ultima întâlnire cu Gigi Becali l-a șocat pe Adi Popa, care crede că omul Gigi Becali nu e de proastă calitate:

„Am vorbit cu domnul Becali în ultima zi, înainte de a termina contractul. Mi-a zis că gata, ai scăpat, mai ai câteva ore, mergi pe drumul tău.

El nu este un om rău, dar este influențat, primește anumite sfaturi. Nu m-aș mai întoarce pentru că sunt sigur că aș păți același lucru”, a mai spus Adi Popa.

Citeste articolul pe ProSport