sâmbătă 15 ianuarie 2:19 AM

Abonare la google news

Revenire de senzație în Liga I. Una dintre echipele cu pretenții vrea să-l repatrieze pe jucătorul dorit în trecut de FCSB


Andrei Chindriș a crezut că a facut un pas înainte în carieră odată cu transferul în Portugalia. Fundașul cumpărat de Santa Clara, formația din prima ligă portugheză, ar putea deveni jucător liber de contract în curând.


Înapoi la FC Botoșani?

Fotbalistul român nu a avut impactul scontat în Portugalia. Acesta a fost folosit într-un meci din Cupa Ligii Portugaliei, în victoria contra celor de la FC Porto, scor 3-1, partidă în care a și marcat un gol. De atunci, însă, acesta nu a mai prins niciun minut la echipa clasată pe locul 14 din 18 în Liga NOS.

Portughezii iau în considerare să-i rezilieze contractul fotbalistului cumpărat cu 200.000 de euro de la moldoveni, iar acesta poate reveni în Liga 1. Valeriu Iftime, patronul de la echipă, a recunoscut că se gândește serios să-l readucă la echipă pe acesta, dacă Santa Clara se decide că nu-l mai ține.

Este un jucător bun, poate veni în România oricând. Nu știu dacă în momentul de față calculele noastre sunt făcute pentru un fotbalist care nu este under-21. Noi avem o discuție, pot spune, avansată, pentru transferul lui Racovițan. Dacă Bogdan pleacă, avem nevoie de jucător under-21” a spus acesta.

„O să discut pe subiectul ăsta cu Marius”

Totodată, finanțatorul din nordul Moldovei a declarat că va vorbi cu Marius Croitoru, antrenorul echipei, de o eventuală repatriere a lui Andrei Chindriș.

Cum Andrei nu mai este la vârsta asta, habar n-am. Informația este bună și vă mulțumesc, o să mă ocup serios de treaba asta. Dacă el nici măcar la o echipă din Portugalia, de jumătatea clasamentului, nu are loc, e complicat. Bănuiesc că a vrut să joace și n-are loc.

Ar trebui să mă gândesc la subiectul ăsta, chiar o să vorbesc cu Marius acum. Recordul meu nu cred că poate fi depășit, dar să dea Dumnezeu să se facă și după aceea vă spun. Și pe Chindriș l-am „vândut” de vreo 20 de ori acum vreo doi ani și uitați ce a ajuns. Îmi pare rău pentru Andrei, dar chiar o să discut de subiectul ăsta cu Marius” a declarat Iftime pentru sport.ro.

Andrei Chindriș a mai evoluat la Academica Clinceni și Știința Miroslava, ambele împrumut, cu excepția lui FC Botoșani. La Santa Clara, acesta nu are niciun meci în campionat. De asemenea, el are prezențe și la naționalele under-18 și under-21 ale României, precum și la lotul olimpic deplasat la Tokyo, în vară, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Playsport.ro