Abonare la google news

Reunirea celor de la FCSB este prevăzută pentru vineri la baza din Berceni. Noul antrenor Dinu Todoran, primul contact cu jucătorii

Fotbaliștii de la FCSB, echipă pregătită în viitorul sezon de Dinu Todoran, se reunesc vineri, 11 iunie, pentru a taca titlul în campionatul următor.

Vicecampioana din Liga 1 a realizat doar trei transferuri: Andrei Cordea (21 de ani), Alexandru Creţu (29 de ani) şi Stipe Vucur (29 de ani).

Se mai doreşte transferul jucătorilor Alin Şeroni, de la FC Botoşani, şi Bogdan Stancu, aflat la final de contract cu gruparea turcă Genclerbirligi.

Reunirea celor de la FCSB este prevăzută pentru vineri la baza din Berceni. Noul antrenor Dinu Todoran, primul contact cu jucătorii

FCSB îi va lăsa să participe cu selecţionata României la Jocurile Olimpice de la Tokyo doar pe jucătorii Ovidiu Perianu şi Dragoş Nedelcu.

Cluburile de fotbal nu pot fi obligate de federaţii să îi lase pe fotbalişti la loturile naţionale în afara perioadelor stabilite clar de FIFA, dar patronul Gigi Becali a decis deja care sunt cei doi fotbaliști disponibili pentru Japonia.

Roș-albaștrii vor merge în Poiana Braşov pentru primele zece zile din perioada de pregătire, după care urmează un cantonament la baza proprie din Berceni.

Se așteaptă plecarea lui Florin Tănase și Iulian Cristea

FCSB s-ar putea despărți în scurt timp de Florin Tănase, care ar putea fi cedat în perioada următoare la un club din străinătate pentru 4,5 milioane de euro. De asemenea, Iulian Cristea ar putea fi vândut cu un milion de euro

Vineri, 11 iunie, este și prima întâlnire între fotbaliști și noul antrenor Dinu Tudoran. Gigi Becali a negociat pentru postul de antrenor cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii tehnicieni au refuzat oferta latifundiarului din Pipera.

În vârstă de 42 de ani, fostul fotbalist Dinu Todoran se află la începutul carierei de antrenor. El a fost antrenor interimar între 10 martie şi 3 aprilie 2007 la FC Voluntari, iar anul acesta a debutat ca antrenor principal la formaţia de ligă secundă CSM Slatina pe care a condus-o în patru partide. El era liber de contract de la 21 martie 2021.

Citeste articolul pe ProSport