luni 24 mai 12:06 AM

Abonare la google news

Retrasă de la Roland Garros, Simona Halep a luat o decizie și cu privire la Wimbledon!


Simona Halep s-a accidentat în turneul de la Roma și este nevoită să renunțe o perioadă la întrecerile din circuitul profesionist. Proaspăt retrasă de la Roland Garros, Simona Halep a luat o decizie și cu privire la Wimbledon.


Retrasă de la Roland Garros, Simona Halep a luat o decizie cu privire la Wimbledon

Din păcate pentru ea, Simona Halep ratează ediția din acest an a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Constănțeanca va lipsi de la turneul ei preferat, pe care l-a câștigat în 2018. Simo se reface după ruptura musculară suferită în turneul de la Roma. A fost nevoită să se retragă de pe teren în timpul meciului cu Angelique Kerber.

Nimic nu prevestea drama prin care avea să treacă Simona Halep în primul meci susținut în turneul de la Roma. După ce s-a impus clar în primul set, cu 6-1, Simo a avut probleme medicale în setul secund. La scorul de 3-3, campioana noastră a fost nevoită să abandoneze.

Simona Halep le-a dat emoții tuturor. A avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul. Atât de tare a fost durerea, încât Simona Halep, în lacrimi, nu a putut părăsi terenul pe propriile picioare. Acum se reface după ruptura musculară suferită la Roma, ratând turneul ei preferat, Roland Garros. Ar putea fi însă prezentă la următorul turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon. Organizatorii de la All England Club au inclus-o pe campioana din 2019 pe tabloul principal. Simona Halep va fi cap de serie numărul 3, după Ashleigh Barty și Naomi Osaka. Pe tabloul principal se vor mai afla încă trei jucătoare din România: Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu, în timp ce Ana Bogdan va juca în calificări.

Ce a hotărât campioana din 2019

Aflată în perioada de refacere, Simona Halep vrea să profite la maximum de pauza forțată. Campioana noastră a ales să se relaxeze, drept dovadă și cea mai recentă postare a ei pe rețelele sociale. Va absenta de la Roland Garros, unde România va avea un număr record de participanți: 14 fete și 2 băieți. Dacă nu va putea fi prezentă la turneul ei preferat, de pe zgura pariziană, Simona Halep speră să fie prezentă pe iarba londoneză, la Wimbledon. Ediția din acest an e programată în perioada 28 iunie – 11 iulie. Anul trecut, cel mai longeviv turneu de tenis din lume nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus. Proaspăt retrasă de la Roland Garros, Simona Halep a luat o decizie cu privire la Wimbledon.

Simona Halep se relaxeaza, in asteptarea turneului de la Wimbledon. Sursa: Instagram simonahalepSimona Halep se relaxeaza, in asteptarea turneului de la Wimbledon. Sursa: Instagram simonahalep

 

Playsport.ro