joi 11 noiembrie 11:55 PM

Abonare la google news

Renunță Galatasaray la Alexandru Cicâldău? Discuție cu ușile închise între român și antrenorul Fatih Terim


Jurnaliștii din străinătate iau în calcul o posibilă plecare a lui Alexandru Cicâldău de la Galatasaray în această iarnă. Internaționalul român este tulburat de ultimele zvonuri privind transferurile la gruparea ”cimbom” și are de gând să poarte o discuție serioasă cu antrenorul Fatih Terim.


Alexandru Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray

Fatih Terim a anunțat, recent, că Galatasaray a fost interesată de Dennis Man. Galata a încercat să îl transfere pe fostul fotbalist de la FCSB în vară, după ce formația sa a retrogradat în Serie B, dar la acel moment pretențiile oficialilor au fost exagerate, cerându-se 11 milioane de euro în schimbul atacantului. Terim a confirmat că formația sa l-a vrut pe român și a lăsat de înțeles că acesta este în continuare o opțiune, pentru campania de transferuri din iarnă. Însă, pe lista turcilor se află și mijlocașul italian Andrea Bertolacci de la Karagumruk.

Bertolacci va intra în curând în ultimele șase luni de contract și nu își mai dorește prelungirea contractului. Astfel, gruparea nou-promovată se vede în postura de a-l vinde. În cazul în care nu va face această mutare, îl va pierde liber de contract, ceea ce nu își doresc oficialii.

Ce anume l-a deranjat pe internaționalul român

Publicațiile din Turcia scriu Galatasaray ia în calcul să facă o ofertă pentru italianul de 30 de ani, cotat la 2,7 milioane de euro. Bertolacci a avut prestații senzaționale în acest sezon. El a marcat șapte goluri în opt etape bifate în Super Lig, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din campionat.

Cei de la FotoSpor susțin că Alexandru Cicâldău s-a simțit lezat la auzul ultimelor zvonuri. Mai mult, sursa citată notează că românul a cerut o întâlnire urgentă cu antrenorul principal al echipei pentru a afla cum stau lucrurile, de fapt. În cazul în care Galatasaray îl va transfera pe Bertolacci, Cicâldău ar putea să își ceară plecarea de la echipă. Și asta, pentru că cei doi joacă pe același post. Fosta perlă a lui Gigi Becali nu își dorește nicidecum să fie rezervă.

E drept că Betolacci este un jucător apreciat, având cinci meciuri în naționala de seniori a Italiei, dar și prezențe pentru formații importante din Italia, precum Lecce, Genoa, Milan sau Sampdoria. Însă nici românul nu se lasă mai prejos. Cicâldău a bifat 11 din cele 12 etape din Turcia, reușind să marcheze trei goluri și să dea o pasă decisivă. Cota sa de piață, este de 9 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Playsport.ro