luni 22 noiembrie 10:04 AM

Abonare la google news

Remarcații lui Ilie Dumitrescu după FCSB


Ilie Dumitrescu a dezvăluit numele remarcațiilor săi după meciul câștigat de FCSB cu FC Botoșani, scor 3-1.


FCSB a primit vizita celor de la FC Botoșani, scor 3-1, în etapa a 16-a din Liga 1, iar Ilie Dumitrescu a ținut să îi laude pe fotbaliștii lui Toni Petrea.

Fostul internațional român care a fost implicat într-un scandal de proporții cu Florin Prunea i-a remarcat pe Octavian Popescu, Florin Tănase, Ianis Stoica, Constantin Budescu și Valentin Gheorghe și a explicat de ce.

Remarcații lui Ilie Dumitrescu după FCSB – FC Botoșani 3-1

Unul dintre cei mai lăudați fotbaliști de la vicecampioana României a fost chiar Ianis Stoica, fotbalistul care a marcat golul de 2-1 pentru FCSB.

„FCSB a jucat foarte bine în repriza a doua. Mi-au plăcut mult Octavian Popescu și Tănase. S-a văzut cât de mult contează să ai o bancă valoroasă, au intrat Ianis Stoica, Budescu și Valentin Gheorghe. Centrarea lui Budescu de la golul de 2-1 este o centrare de excepție.

Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă. FCSB a lăsat câteva spații, dar dacă nu profiți de aceste momente… FCSB a meritat victoria.

Și execuția lui Valentin Gheorghe de la primul gol a fost una de excepție. Totul a fost premeditat acolo, mă așteptam ca Budescu să facă una ca asta. Budescu intră foarte bine în joc, ajută mult echipa”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Ianis Stoica, unul dintre jucătorii care au marcat pentru FCSB în meciul cu FC Botoșani

FCSB se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Trupa condusă de Toni Petrea are 10 victorii, patru remize și două înfrângeri în cele 16 meciuri jucate până în prezent și un golaveraj de 29 goluri date și 13 primite.

Prosport.ro