joi 27 mai 7:12 PM

Abonare la google news

Relaxare 1 iunie: Se redeschid piscinele închise. Avantaje pentru vaccinați


Raed Arafat a făcut declarații cu privire la măsurile de relaxare de la 1 iunie. Arafat a menționat că competițiie sportive vor putea primi spectatori la capacitatea maximă daca toți participanții sunt vaccinați.


„Competițiile sportive se pot desfășura cu spectatori atât în spații închise, cât și deschise, la capacitate de 25%, dacă incidența în localitate este sub 3 la mie.  Pot asista doar persoanele vaccinate, cele care au un test negativ și cele care au trecut prin boală în urmă cu cel mult 90 de zile. Organizatorul poate decide organizarea și desfășurarea competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 sau prezintă rezultatul negativ al unui test COVID  șise vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului.”, a declarat Raed Arafat.

Relaxare 1 iunie: „Se reia activitatea piscinelor închise, cu 70% din capacitate”

Arafat a precizat că sălile de fitness vor putea funcționa cu o capcitate de 70%, dra și că piscinele se vor redeschide la o capacitate de 70% dacă incidența Covid este sub 3 la mie.

„Sălile de sport și fitness pot funcționa cu 70% din capacitate dacă incidența este mai mică de 3 la mie, cu asigurarea unei suprafețe de 7 mp/persoană. Dacă incidența este până în 4 la mie, capacitatea scade la 50%. Totuși, poate fi permis accesul mai multor persoane, dacă acestea sunt vaccinate. Se reia activitatea piscinelor închise, cu 70% din capacitate dacă incidența COVID este sub 3 la mie.”, a menționat Raed Arafat

Hotarare Cnsu Nr. 32 Din 25.05.2021 v5 Fara Lista by Simion Claudia on Scribd

Romaniatv.net