Reguli stricte pentru taximetriști! Fără maiou și șlapi, manele și mizerie în mașini

Reguli stricte pentru taximetriștii din Constanța! Aceștia nu mai au voie la muncă în maiouri, pantaloni scurți și papuci de plajă.

De asemenea, mașinile lor trebuie să fie curate, pot asculta doar muzica comercială la un volum decent și nu au voie să vorbească la telefon în timpul curselor, scrie antena3.ro.

Aceste obiceiuri sunt adânc împământenite în „tradiția” șoferilor de taxi, dar acum vor fi nevoiți să renunțe la ele.

Astfel, reprezentanții taximetriștilor și autoritățile locale au ajuns la o formă finală în privința regulamentului de funcționare după aproape doi ani de discuții sterile.

Citeste si:  Valentina Pufulescu: ”Cum scăpăm de furia pandemică. 10 idei practice” (OPINIE)

Reguli de bun simț

Taximetriștii nu mai pot veni la muncă în maiouri, bermude și șlapi, trebuie să aibă mașinile curate și să asculte muzică comercială. Primăria îi scutește de obligativitatea unui certificat fiscal.

E nevoie de o ținută decentă și un comportament civilizat. O altă lovitură pentru taximetriști este că, dacă vor avea un comportament violent în trafic, nu vor mai putea să ia clienți timp de o lună de zile!

Scade numărul mașinilor de taxi

Totodată, se pare că în Constanța sunt prea mulți taximetriști și numărul mașinilor trebuie să scadă de la 1.700 la 1.200.

Citeste si:  Dr. Cristian Oancea, anunț teribil pentru români: “Valul 3 va veni și peste noi, cu tulpini noi!”/”Vaccinarea este singura armă eficientă să-l oprim!”

Regulile vor fi supuse dezbaterii publice, iar autoritățile locale vor să le implementeze chiar înaintea debutului sezonului estival, în care taximetriștii sunt mai „predispuși” la avea o ținută de tipul celei „interzise” prin regulament.

Polițiștii bucureșteni explică metoda prin care taximetriștii păcălesc Fiscul

Vineri seara, polițiștii au făcut mai multe controale pe strazile din București, vizați fiind taximetriștii și șoferii care oferă servicii de tip car sharing.

Citeste si:  Minoră dispărută din Alba, de la un centru rezidențial

Taximetrist găsit mort în taxi în Capitală! Bărbatul ar fi suferit un infarct

Un șofer de taxi a fost găsit mort, miercuri dimineața, în mașina sa de serviciu, în zona Prelungirea Ghencea din Capitală. Se pare că taximetristul ar fi suferit un infarct.

Taximetristul în vârstă de 59 de ani a fost găsit decedat în taxi, posibil în urma unui infarct. Conducătorul auto era în aceeași poziție de aseară, iar oamenii din jur au crezut că acesta se odihnește.

Sursa: Gandul

 14 total views