miercuri 27 octombrie 11:33 AM

Abonare la google news

Reghe cere mobilizare exemplară la Baia Mare: „N-avem timp de glume!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat la conferința de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 18:00 în optimile de finală ale Cupei României la Baia Mare cu divizionara C, Minaur, că le-a cerut elevilor săi să trateze cu maximă seriozitate acest meci pentru a nu avea parte de o eventuală surpriză neplăcută.


„Nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuție cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentrați și nu vor să avem parte de o surpriză. Respectăm culorile clubului la care suntem angajați și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga. Nu există acum să facem o comparație între echipa pe care o vom întâlni mâine și echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm și trebuie să ne calificăm”, a declarat  Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare confruntării de astăzi.

Deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova, este mare favorită în disputa cu Minaur Baia Mare, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Maramureșenii și-au creat drum spre optimile de finală ale Cupei României după ce a scos din competiție rând pe rând pe CSM Satu Mare (2-0), Unirea Dej (1-0) și Politehnica Iași (3-1), în timp ce Universitatea Craiova a ajuns să lupte pentru sferturile de finală după ce a eliminat în 16-imi CFR Cluj în Bănie, scor 1-0.


Pariuri Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
1-3 goluri în meci – cota 1.55
2/2- cota 1.95
Peste 8.5 cornere – cota 1.52
Sub 5.5 cartonașe – cota  2.00

Cancan.ro


Stirile.eu