Abonare la google news

Referendumul pentru unirea Buzăului cu Ţinteşti, promovat prin afişe stradale şi postări pe Facebook VIDEO

 

Organizarea referendumului pentru unirea celor două UAT-uri va costa municipalitatea 1,2 milioane de lei din bugetul local. 800 de mii de lei vor fi cheltuieli de personal, indemnizaţii şi protocol, restul cheltuieli pentru materiale si servicii.

 

Campania se desfăşoară intens însă şi în mediul online, principalul vector de informare fiind chiar edilul Buzăului Constantin Toma, iniţiatorul acestui demers. 

 

Luni, printr-o nouă postare, Constantin Toma a ţinut să răspundă câtorva întrebări adresate frecvent pe reţelele de socializare de către contestatarii unirii Buzăului cu Ţinteştiul.

 

Edilul Constantin Toma a răspuns şi celor care consideră că în cazul că referendumul va fi validat, în următorii ani, vizată de investiţii pentru modernizarea infrastructurii va fi doar comuna Ţinteşti.

 

 

De asemenea, în aceeaşi postare, Constantin Toma a ţinut să îi liniştească şi pe crescătorii de animale din Ţinteşti, care se tem că nu mai pot desfăşura această activitate dacă zona în care locuiesc va deveni urbană.

 

Iniţiativa primarului Constantin Toma privind unirea municipiului Buzău cu Ţinteşti este susţinută şi de liderul PSD, Marcel Ciolacu. 

 

Printr-un comunicat de presă, liderul social democraţilor îşi anunţă susţinerea totală pentru acest demers. Mai mult, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi îndeamnă pe toţi buzoienii să participe la referendumul din 26 septembrie.

 

 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul