luni 6 decembrie 5:33 PM

Abonare la google news

Record de concedieri. Peste 900 de angajați ai Better.com au fost demiși printr-un apel pe Zoom


sursă foto: Twitter


  • Directorul i-a numit pe angajați demiși ca fiind ghinioniști.
  • A fost demisă până și echipa de recrutare a Better.com.
  • Motivele ar fi eficiența pieței, performanța sau productivitatea scăzută.

Miercuri, directorul executiv al Better.com, Vishal Garg, a anunţat concedierea a aproximativ 9% din forţa sa de muncă printr-o întâlnire pe Zoom. El i-a informt pe cei peste 900 de angajaţi care au participat la apel că sunt concediaţi chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

„Dacă sunteţi la această convorbire, faceţi parte din grupul ghinionist care va fi concediat. Angajarea dumneavoastră aici este reziliată cu efect imediat. Faptul că trebuie să efectuăm disponibilizări este sfâşietor, mai ales în această perioadă a anului”, a spus Garg în cadrul convorbirii. Acesta a mai precizat că angajaţii se pot aştepta la un e-mail de la Resurse Umane care să detalieze beneficiile şi indemnizaţiile de concediere.

„Cu toate acestea, o forţă de muncă redusă şi concentrată ne pregătesc să jucăm ofensiv, intrând pe o piaţă a proprietăţii de locuinţe în evoluţie radicală”, a mai spus acesta. Printre cei concediaţi se află și echipa de recrutare. Directorul a menționat eficienţa pieţei, performanţa şi productivitatea ca fiind motivul care a stat la baza concedierilor.

Garg i-ar fi acuzat pe angajaţi că „fură” de la colegii şi clienţii lor, fiind neproductivi şi lucrând doar două ore pe zi. „Este a doua oară în cariera mea când fac acest lucru şi nu vreau să fac acest lucru. Ultima dată când am făcut-o, am plâns”, a spus Garg în timpul convorbirii, care a rămas scurtă şi fără emoţii.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro