Abonare la google news

Reclamele la noile Dacia Logan și Sandero pe care nu le-ai văzut

Dacia a lansat o serie de spoturi publicitare interesante pentru a promova noile Logan, Sandero și Sandero Stepway. Acestea sunt reclamele pe care probabil nu le-ai văzut încă. Au sloganuri care prind și efecte de Hollywood.

GALERIE FOTO

Dacia a publicat, pe pagina sa de YouTube, mai multe spoturi scurte, care atrag atenția. Unele dintre ele se pot urmări și în pauzele publicitare ale canalelor TV. Acestea sunt însoțite de mesajul “De fapt, noi nu spunem povești. Noi facem mașini.”

Citeste si:  Cum e mai bine să-ți lași ștergătoarele pe timp de iarnă: jos sau sus?

Cel mai recent spot publicat promovează noul Sandero. Două personaje par să transporte un obiect ascuns (sau o persoană?). Aceștia aruncă “obiectul” în portbagaj. Acțiunea se întrerupe brusc și în imagini apare o tânără care pune în portbagajul aceluiași Sandero obiecte achiziționate dintr-un magazin de antichități. Dacia subliniază astfel că cea de-a treia generație oferă un spațiu mai generos decât cea de-a doua.

VIDEO:

Una dintre reclamele la noile modele Dacia înfățișează o tânără alimentând într-o benzinărie. Este întreruptă de o cioară, se urcă repede în mașină și vede, pe bancheta din spate, o prezență înfricoșătoare. Când aprinde lumina, își vede bunicii. Bunicul sforăie liniștit, în timp ce bunica încearcă să-i tempereze “concertul”.

Citeste si:  CCR: Ajutoarele sociale pot fi majorate cu 140% în 3 ani. Creșteri salariale în Administrația Prezidențială, SGG și Parlament, respinse

VIDEO:

 

Un bărbat care fuge dintr-o casă în mijlocul pădurii pare că trăiește propria sa poveste de groază. Următoarele secunde arată că teama lui era că și-a pierdut telefonul. Îl recuperează cu ușurință din mașina sa, o Dacia Sandero Stepway.

VIDEO:

Reclamele promovează și noua Dacia Logan

Și noua Dacia Logan este personaj principal în reclamele marca Dacia. Unul dintre spoturi anunță că sedanul construit la Mioveni pornește de la 6.990 de euro prin Programul Rabla. Devine astfel, de departe, cea mai accesibilă mașină disponibilă pe piața din România.

Citeste si:  Facebook a intrat în belele din cauza Whatsapp. Compania americană a trebuit să îşi retragă reclamele din ziarele din India

VIDEO:

“Nu relansăm doar o mașină. Relansăm fiecare zi”, este mesajul transmis de Dacia unui alt spot publicitar cu efecte de Hollywood, în care noua Dacia Logan joacă rolul principal.

VIDEO:

Citeste articolul pe Promotor