miercuri 21 aprilie 5:19 PM

Abonare la google news

Rebela circuitului WTA surprinde din nou: „Viitorul meu iubit poate fi fotbalist!” Steliano Filip i-a dat like


Nu trece nicio săptămână fără ca Andreea Prisăcariu (21 de ani) să nu își surprindă fanii! Rebela tenisului, care și-a făcut nu mai puțin de 25 de tatuaje, a realizat portretul partenerului ideal. 


Andreea Prisăcariu (România, 536 WTA) a făcut spectacol, recent, atât în turneele de tenis, cât și în emisiunile la care a fost invitată. Prisăcariu, una dintre cele mai mari speranțe ale tenisului românesc, le-a aprins imaginația fanilor după ultimele apariții în public.

Prisăcariu a mărturisit că nu are un iubit în acest moment, apoi a fost întrebată ce calități trebuie să întrunească pretendenții la inima ei. Jucătoarea de tenis a răspuns că ar intra într-o relație cu un sportiv, preferabil fotbalist, handbalist sau luptător.

Andreea Prisăcariu, rebela circuitului WTA, a făcut portretul partenerului ideal: „Eu caut un bărbat, nu un băiat!”

„De-a lungul timpului am fost căutată, bineînțeles, am vorbit cu anumiți bărbați, băieți… Că aici e o diferență foarte importantă! Dar am fost și dezamăgită la viața mea, de ce să vă mint!? Chit că am doar 21 de ani, eu sunt foarte sufletistă. Am și inima asta de poet și cred că e și greșeala mea că romanțez oarecum situația în cap la mine înainte de a se întâmpla. Și cred că am și așteptările un pic prea mari, deși sunt niște așteptări normale!

Dar cred că sunt pe ‘vintage mood’, cum era pe vremuri! Aștepți să te ia afară, să te plimbe, să te ia de mână, să te scoată la un film, la o prăjitură, la un teatru… Dar despre ce vorbim? Că nu m-a dus nimeni niciodată la un teatru. Că oamenii de vârsta mea nici nu se mai duc la teatru, ceea ce mă întristează foarte mult”, a spus Andreea Prisăcariu pentru WOWbiz.ro.

Steliano Filip apreciază postările Andreei Prisăcariu de pe Instagram

„Eu caut un bărbat, nu un băiat, asta e clar! Din punct de vedere fizic nu îmi dau cu părerea, dacă să fie brunet, blond sau mai știu eu ce, cu pătrățele! Nu sunt superficială! Mi-au plăcut și băieții cu puțină burtică și băieții cu pătrățele, cu chelie, blonzi, nu contează! Dacă mi se pune pata, mi se pune pata! Dar am și eu câteva condiții: să fie mai înalt decât mine, să aibă măcar 1,85 m, să aibă și el viața lui, să știu că muncește pentru ceva.

Pe românește, eu caut să mă dezvolt împreună cu cineva, nu vreau să fiu cu cineva de dragul de a avea o relație! Nu fac din chestia asta o disperare, dar dacă vine iubirea o iau de mână! Mi-aș dori să fie un sportiv, dar nu îmi doresc din tenis. E una dintre cele mai mari greșeli, pentru că nu toți putem fi Steffi Graf cu Andre Agassi. E mai ‘safe’ să fie din alt sport, poate fi fotbalist, handbalist, luptător!”, este portretul partenerului ideal al Andreei Prisăcariu, care a primit like de la Steliano Filip, fotbalistul lui Dinamo, la ultima postare de pe Instagram.

 

Prosport.ro