miercuri 13 octombrie 3:00 PM

Abonare la google news

Realitate sau o farsă? Harta benzinăriilor unde benzina ar putea costa… 3 lei!

În unele benzinării, un litru de benzină premium a sărit pragul de 7 lei, asta, în timp ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, un litru de benzină costa 6.80. Scumpirile în lanț au produs un val de reacții negative prin rândul conducătorilor auto.


Însă, pe lângă reacțiile negative, există și persoane dornice să se amuze de acestă situație. Astfel, în ultima perioadă, tot mai multe persoane au primit mesaje prin intermediul rețelelor de socializare în care erau anunțați că în decursul a 2 zile anumite stații de carburanți vor vinde benzina la prețul de 3 lei. Tot acest demers doar pentru a protesta nemulțumiți fiind de guvernul demis condus de Florin Cîțu, relatează replicaonline.ro.

Iată mesajul integral: ,,Pe 12 și 13 octombrie câteva benzinarii din ţară vor vinde benzina și motorina fără taxe adăugate la preţul carburanţilor pentru a protesta împotriva fostului guvern Cîțu și viitorul guvern neformat. Astfel, între orele 12-18, prețul carburanţilor va fi la benzină standard 3 lei, iar la motorină 3,5 lei.”.


Mesajul era însoțit și un link, oamenii fiind invitați să-l acceseze, sub pretextul că pot afla care sunt stațiile participante. Doar că, odată accesat acest link, aveau marea surpriză să afle că totul a fost o farsă. Toată acestă tevatură a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Replica, Pexels.com

Cancan.ro


Stirile.eu