miercuri 13 octombrie 3:00 PM

Abonare la google news

Real Madrid își vinde vedeta pentru care a cheltuit zeci de milioane de euro. Chelsea e gata să-l cumpere

Real Madrid pare că nu mai are răbdare cu Eden Hazard. Acesta a suferit o nouă accidentare după turneul final al Ligii Națiunilor din Italia. Se pare că jucătorul va fi indisponibil o perioadă de timp, însă conducerea Realului deja se gândește la vânzarea acestuia.


Un star la Chelsea

Eden Hazard a impresionat în perioada pe care a petrecut-o la Chelsea. Acesta a adunat 352 de mecuri pentru „albaștri”, timp în care a marcat 110 goluri și a livrat 92 de pase de gol. Mai mult decât atât, și-a trecut în palmares 2 titluri, 2 cupe, 1 cupa a Ligii și 2 trofee Europa League alături de echipa din Londra.

Real Madrid nu a stat pe gânduri și a plătit nu mai puțin de 115 milioane de euro pentru căpitanul echipei naționale a Belgiei. Aflat în momentul de apogeu, această sumă este oarecum justificată pentru acel moment în care belgianul era un jucător de clasă mondială. Bineînțeles, salariul a fost pe măsura vâlvei create în jurul acestui transfer. Mai mult decât atât, s-a aflat pe coperta celebrului joc FIFA, luând fața unor alte superstaruri ale fotbalului.


O dezamăgire la Real

Din nefericire atât pentru gruparea blanco, cât și pentru belgian, acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în perioada petrecută în capitala Spaniei. Acest lucru s-a datorat accidentărilor frecvente pe care Hazard le-a avut și le are de când îmbracă tricoul Realului. Paradoxal, în campionatul Angliei, unul mult mai fizic și mai dur decât cel al Spaniei, Hazard a lipsit mult mai puțin în cei 8 ani petrecuți pe Stamford Bridge.

În total, acesta a avut 14 accidentări în Spania, lipsind 415 zile și 57 de jocuri oficiale. Ca o comparație cu perioada petrecută în Peninsula Britanică, Hazard nu a lipsit mai mult de 21 de partide oficiale. Acesta a cucerit alături de Real Madrid trofeul de campion al Spaniei în sezonul de debut, 2019-2020. Până în prezent, el a bifat 51 de meciuri pentru vicecampioana Spaniei, marcând 5 goluri și oferind 9 assist-uri.

Chelsea dorește să-l repatrieze

Gruparea patronată de Roman Abramovich pare că dorește să-l readucă înapoi pe Eden, cel care a fost un preferat al publicului în perioada petrecută în Premier League. Conform The Sun, londonezii sunt pregătiți să facă o ofertă oficială pentru acesta, însă, se pare că Real Madrid vrea un jucător la schimb.

Este vorba despre Reece James, tânărul de 21 de ani, produs al academiei londoneze. Fundașul dreapta a făcut parte din lotul Angliei cu care a ajuns până în finala EURO 2020 și a fost titular în finala UEFA Champions League câștigată în fața lui Manchester City, sezonul trecut.

Playsport.ro


Stirile.eu