duminică 31 octombrie 10:00 PM

Abonare la google news

Reacție uluitoare a jucătoarei care a ratat prezența la Turneul Campioanelor din cauza Simonei Halep: „Asta îmi trece prin cap acum!”


Ons Jabeur (Tunisia) ar fi mers în premieră la Turneul Campioanelor dacă Simona Halep (România) o învingea pe Anett Kontaveit (Estonia) în finala de la Transylvania Open, dar neputința româncei i-a spulberat visul tunisiencei.


Ons Jabeur a avut o reacție neașteptată după finala de la Transylvania Open, pierdută de Simona Halep cu 2-6, 3-6 în fața estonei Anett Kontaveit! Tunisianca a făcut haz de necaz.

Ons Jabeur a devenit prima jucătoare arabă care a pătruns în Top 10 WTA, iar duminică s-a aflat la un pas de o nouă premieră! Simona Halep nu a ajutat-o însă pe Jabeur, așa că Anett Kontaveit a devansat-o pe tunisiancă, aceasta pierzând in extremis ultimul loc calificabil la Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

Reacție uluitoare a jucătoarei care a ratat prezența la Turneul Campioanelor din cauza Simonei Halep: „Asta îmi trece prin cap acum!”

Ons Jabeur a făcut haz de necaz după ce a ratat prezența la Turneul Campioanelor! Tunisianca a postat o imagine în care o strânge de gât pe Anett Kontaveit, alături de mesajul: „Asta îmi trece prin cap acum!”. Jabeur a urmărit cu sufletul la gură finala de la Cluj-Napoca dintre Simona Halep și Anett Kontaveit, dar românca nu i-a putut da o mână de ajutor lui Ons. Jucătoarea noastră a fost învinsă într-o oră și 11 minute de Kontaveit, care și-a adjudecat al cincilea trofeu al carierei și s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

Ons Jabeur are o poveste fascinantă! A devenit prima jucătoare arabă de tenis care accede în Top 10 WTA – până la această performanță, cea mai bună clasare a unui sportiv dintr-o țară arabă era locul 14 ATP, atins de marocanul Younes El Aynaoui în anul 2003. Ons, una dintre cele mai tehnice jucătoare din circuitul WTA, a obținut performanțe, dar și câștiguri financiare la care nici nu visa, după ce compania Qatar Airways i-a oferit un contract de sponsorizare, începând cu anul 2020

Prosport.ro