10 februarie 10:34 AM

Abonare la google news

Reacție orgolioasă a Soranei Cîrstea după calificarea fantastică în turul 3 la Australian Open: „Eu am fost în izolare, ea nu! De două ori mai mândră!”

Sorana Cîrstea (România, 68 WTA) jubilează după ce a produs miercuri dimineață cea mai mare surpriză a turneului de la Australian Open 2021, scor 6-4, 1-6, 6-1 cu Petra Kvitova (8 WTA).

Sorana Cîrstea a trecut printr-o izolare strictă la Melbourne, iar adversara ei avea, teoretic, un avantaj înaintea partidei. Petra Kvitova a efectuat o carantină normală înainte de Australian Open, pe durata căreia s-a putut antrena.

Mai mult, cehoaica avea 5-2 în meciurile directe cu Sorana! Cu toate acestea, Cîrstea a învins-o pe Kvitova în turul secund, anulând atuurile Petrei printr-o foarte mare determinare.

Sorana Cîrstea jubilează după victoria cu Petra Kvitova de la Australian Open: „Sunt de două ori mai mândră!”

Sorana Cîrstea a vorbit pe larg despre cea mai importantă victorie a ei din ultimii ani: „Am fost puțin șocată la începutul meciului de viteza loviturilor ei, știam că lovește puternic, dar nu mai jucasem de câțiva ani cu ea. A început foarte puternic, era foarte agresivă și primele game-uri am fost luată prin surprindere. Însă apoi am început să lungesc punctele, ea joacă foarte bine 1-2, dar eu am încercat să stau pe linie, să stau la contre și când am ocazia să încerc să găsesc colțul liber.

Sunt de două ori mai mândră de această victorie și în general eu nu spun des asta pentru că sunt o persoană perfecționistă, cer mereu foarte mult de la mine! Dar acum am intrat fără niciun fel de așteptare, nu știam care e nivelul meu, este pentru prima oară când am stat 15 zile într-o cameră fără aer, fără să pot să ating mingea, nu știam în ce condiții o să pot să revin. La sfârșit am văzut că era și ea obosită, iar asta mi-a dat încredere. Eu am trecut printr-o izolare strictă, iar ea a fost într-o carantină normală”, a spus Sorana Cîrstea la Eurosport.

Sursa: Prosport