Abonare la google news

Reacţia surprinzătoare a şoferilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. „În altă ţară nu vezi aşa ceva”

O femeie din Satu Mare a căzut chiar în mijlocul drumului, dar nimeni nu a intervenit timp de mai multe minute, deşi în tot acest timp prin zonă au trecut zeci de maşini şi zeci de pietoni. Incidentul a avut loc joi, 3 iunie, pe Aleea Prahovei, în apropiere de intersecţia de la Crinul, notează PresaSM. 

În cele din urmă a oprit un singur şofer. Acesta s-a dat jos din maşină şi a protejat victima cu maşina pe avarii, iar între timp a sunat la Poliţia Locală şi la Ambulanţă. O maină de salvare a ajuns în câteva minute şi a salvat victima, pe care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe.

 

„Un singur şofer a oprit. A protejat persoana căzută cu propria maşină, care era pe avarii, apoi a sunat la 112. Poliţia Locală a ajuns sub două minute, apoi ambulanţa”, a spus un martor pentru PresaSM. Un alt martor şi-a exprimat surprinderea pentru cele întâmplate. „În altă ţară nu vezi aşa ceva, oamenii te ajută când ai probleme. Aici fiecare e pe cont propriu”, a spus bărbatul.

 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul