17 mai 10:30 PM

Abonare la google news

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce Ioana ar fi primit un buchet de flori de la Nick Rădoi: „Ai trecut și tu prin patul lui”

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce Ioana ar fi primit un buchet de flori. Cei doi soţi sunt pe punctul să divorţeze, după ce fostul tenismen a fost agresiv față de brunetă, care a fost nevoită să apeleze și la ajutorul autorităților.

Deși lucrurile păreau că s-au rezolvat între ei, Ioana a luat în cele din urmă decizia de a divorța. Certurile dintre ei ar fi fost alimentate şi de intervenţiile lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Simion.

Reacţia lui Ilie Năstase, după ce Ioana ar fi primit un buchet de flori

Recent, bruneta a primit un buchet de flori şi l-a postat pe Internet. Fanii nu s-au abţinut din comentarii, iar Ilie Năstase a fost extrem de deranjat de unul dintre ele, în care un  internaut a spus că Nick Rădoi i-ar fi oferit acel buchet Ioanei.

Sportivul a intervenit imediat cu o replică tăioasă, dovedind că este în continuare gelos şi nu vrea ca soţia lui să fie cu altcineva. ”De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, i-a răspuns Ilie Năstase internautului, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi: Ilie Năstase, despre întâlnirile cu Nelson Mandela, Indira Gandhi şi George Bush

Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase

Brigitte îşi aminteşte despre infidelităţile lui Ilie Năstase, care au contribuit la despărţirea lor. În timp ce ea se afla pe patul de spital, neștiind dacă va avea nevoie de chimioterapie sau nu, primea mesaje de la o femeie, în care i se spunea să îşi lase soţul în pace, să-şi refacă viaţa.

Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea.

Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro.

Când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins.

Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a spus Brigitte Pastramă.

Citeste articolul pe RomaniaTV