20 mai 2:06 PM

Abonare la google news

Reacția jucătorilor de la FCSB după ce au aflat că Marius Șumudică s-a înțeles cu Gigi Becali. „Asta e nouă, n-am auzit-o!”

FCSB se duela cu Universitatea Craiova, scor 0-1, în momentul în care Gigi Becali dezvăluia că s-a înțeles cu Marius Șumudică, iar jucătorii lui Toni Petrea au reacționat la finalul partidei de pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Marius Șumudică a dezvăluit pentru ProSport LIVE că are pe masă un contract de la FCSB, lucru confirmat apoi de Gigi Becali, dar planurile latifundiarului din Pipera nu au ajuns la urechile jucătorilor.

Dragoș Nedelcu a fost întrebat la finalul partidei FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-1, despre venirea lui Marius Șumudică pe banca tehnică a roș-albaștrilor, după ce Toni Petrea nu a mai dorit să rămână la vicecampioana României, iar mijlocașul central a rămas interzis când a aflat.

Reacția jucătorilor de la FCSB după ce au aflat că Marius Șumudică s-a înțeles cu Gigi Becali

Deși vestea că Marius Șumudică va prelua FCSB-ul i-a surprins pe jucătorii echipei roș-albastre, aceștia au avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului român și cred că acesta va reuși să îi ajute să câștige trofee.

„Asta e nouă cu Şumudică, nu am auzit-o, chiar nu ştiu ce să zic. Oricare antrenor ar veni, ne dorim să ne ajute să progresăm, pentru că suntem o echipă tânără, trebuie să câştigăm trofee, pentru că de asta avem nevoie cel mai mult acum. Marius Şumudică e un antrenor care a câştigat titlul în România, are experienţă şi pot spune că e un antrenor foarte bun” , a spus Dragoş Nedelcu la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-1.

„E normal ca suporterii să fie supăraţi, pentru că nu am câştigat titlul. Noi am suferit foarte mult, am făcut tot posibilul, dar nu s-a putut. Dacă nu am luat titlul, putem spune că e un sezon ratat. Şumudică e un antrenor cu experienţă, un antrenor care a obţinut performanţe şi care poate ajuta clubul, sunt sigur de acest lucru” , a spus Lucian Filip.

Citeste articolul pe ProSport