luni 17 ianuarie 12:59 AM

Abonare la google news

Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a publicat prima ecografie a bebeluşului


După ce Laurenţiu Reghecampf a postat pe Instagram prima ecografie a bebeluşului pe  care-l va avea cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a avut o reacție total neașteptată.


Laurenţiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie a bebeluşului. Reacţia surprinzătoare a Anamariei

Dând repost la postarea lui Reghe, imrpesara a transmis că îi doreşte micuţului ceea ce le doreşte şi copiilor ei şi că nici bebeluşul, nici amanta nu sunt vinovaţi de comportamentul lui Reghe: „Daca nu era asta, era alta şi alta„.

Sa ii dea Dumnezeu mult noroc copilului si o viata de vis. Ce le doresc copiilor mei, ii doresc si copilului lui Laurentiu. El nu are nicio vina pentru ce a facut tatal lui. Sa nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treaba cu amanta. Daca nu era asta, era alta si alta! Deci vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta si acest copil nevinovat vor fi istorie pentru Reghecampf. Cum apare alta femeie cu bani caci acum e saracut cu banii, va lasa tot si va pleca. Istoria se repeta...”, a scris impresara pe Instagram.

Citeste si Anamaria Prodan lansează un nou tir de denigrări la adresa lui Reghecampf: „Nevastă-ta ţi-a făcut cadou Ferrari, ceas valoros, că aveai o tigaie la mână. Tu, la 50 de ani, te îmbraci ca un maimuţoi. Băi, dementule! Băi, penibilule!”

Laurenţiu Reghecampf ecografie

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el”

Recent, invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, Prodanca s-a lansat într-un şir de insulte la adresa viitorului ei fost soţ. Sexy-impresara a folosit un limbaj suburban, plin de jigniri, la adresa celui care îi este încă soţ în acte, căruia îi reproșează relația extraconjugală pe care o are cu Corina Caciuc.

Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem: „Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod!”. (…) El a mai avut scăpări, se târa, se rostogolea ca o râmă. Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. Eu recunosc, i-am spus direct. „Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu’, să ajungi așa, ultima scursură?”. (…) Să te sune fetele să-ţi zică, băi, tata, eşti drogat? Dementule, tâmpitule, penibilule!”, a spus Anamaria Prodan.

N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el! Îl sunam și-i spuneam: „Prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna!”. Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf?”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeste si Anamaria Prodan, relaţii apropiate cu Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru: „De acolo a plecat șmecheria!”. Atac la Reghecampf: „Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?” VIDEO

 

 

Romaniatv.net