vineri 3 decembrie 4:14 PM

Abonare la google news

Răzvan Simion, dezvăluiri despre relația cu Daliana Răducan. Cei doi au planuri mari: ”Poate o casă, poate copii…”


Răzvan Simion a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Daliana Răducan. În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, prezentatorul TV a dezvăluit ce planuri are.


După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor.

Matinalul de la Antena 1 a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, unde a mărturisit cât de fericit este în relația cu Daliana. Cei doi visează la o casă a lor, dar și la copii. (VEZI ȘI: DALIANA RĂDUCAN, DECLARAȚIE INEDITĂ DE AMOR PENTRU RĂZVAN SIMION: „CÂND EȘTI ÎNDRĂGOSTIT…”)

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion: ”De ce am fugit eu toată viața?”

Distracția și voia bună nu lipsesc niciodată din platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.  Și… nu de puține ori, cei doi prezentatori au avut dialoguri savuroase, care au stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor. Așa cum s-a întâmplat și în cadrul unei ediții recente.

Răzvan Simion s-a ”plâns” prietenului și colegului său. Prezentatorul TV i-a mărturisit lui Dani Oțil că a ajuns să fie exact cu femeia de care a fugit, de fapt, toată viața. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI RĂZVAN SIMION DUPĂ CE FOSTA SOȚIE S-A CĂSĂTORIT, IAR LIDIA BUBLE ȘI-A GĂSIT FERICIREA ÎN BRAȚELE UNUI ACTOR CELEBRU)

”Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?

 Dani Oțil: De datorii, Răzvane.

 Răzvan Simion: În materie de femei.

 Dani Oțil: De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

 Răzvan Simion: Și de ce regiune?

 Dani Oțil: Moldova. 

 Răzvan Simion: Exact de asta am parte! Dani Oțil: E Fecioară?

 Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

 Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria… nu mai termină niciodată blocul, au mai zis aceștia”, a fost dialogul între Dani Oțil și Răzvan Simion.

 

Cancan.ro