joi 20 mai 2:18 PM

Abonare la google news

Răzvan Pleșca s-a retras! „Baia” de șampanie, parada din vestiar și discursul emoționant. „Așa se primește un erou după sosirea lui de pe front”

Răzvan Pleșca a debutat în Liga 1 la FC Național, în 2005 a ajuns la Poli Iași, iar din 2010 este la Gaz Metan Mediaș. Trupa ardeleană l-a împrumutat în sezonul 2015 – 2016 la FC Botoșani. Acum, la 38 de ani, a decis să se retragă.


Meciul Gaz Metan Mediaş – Politehnica Iaşi 4-2 (3-0), desfășurat pe stadionul din Mediaş, a fost ultimul pentru Pleșca, portarul care a bifat peste 300 de meciuri în Liga 1.

Contractul său cu formația medieșeană se încheie la data de 30 iunie 2021. Acordul data din vara lui 2010.


Răzvan Pleșca s-a retras! „Baia” de șampanie, parada din vestiar și discursul emoționant. „Așa se primește un erou după sosirea lui de pe front”

Pleșca a intrat în vestiar pentru ultima oară ca jucător! Colegii i-au scandat minute în șir numele, l-au felicitat, s-au făcut poze de grup și a avut loc o ultimă paradă, direct pe podea! Nu a lipsit baia de șampanie, totul fiind filmat. Răzvan și-a strâns toți colegii într-o mare horă și a ținut un scurt discurs, concluzia: „A fost un privilegiu”.

„A fost ultimul meci pentru miracolul Pleșca! Ultima paradă a avut loc în vestiar după meci!! Cam așa se primește un erou după sosirea lui de pe front” se arată pe pagina de facebook „Suporteri Gaz Metan Medias”.

La penultimul său meci Răzvan Pleșca s-a întors la Arad, acasă, acolo unde a evoluat împotriva celor de la UTA, echipa despre care spune că „rămâne prima dragoste”.

„Decizia retragerii am luat-o de mult timp, așa că indiferent ce se va întâmpla, la finalul sezonului mă voi retrage. După aceea, îmi doresc un post în conducerea Gazului, am discutat deja, am făcut și cursuri de marketing. Așa m-a dus viața, la Mediaș, sunt de 11 ani acolo.

La Arad mai vin doar pentru a-mi vizita părinții și fratele. Nu cred că mă voi mai întoarce la Arad, am plecat de 20 de ani. Rămâne orașul unde am crescut, iar UTA rămâne prima dragoste. Acest club mi-a insuflat iubirea pentru fotbal și dorința de a mă face fotbalist, dar nu cred că voi reveni la Arad”, explica cel mai longeviv portar din Liga 1.

  • foto: captură pagina de facebook „Suporteri Gaz Metan Medias”

Prosport.ro


Stirile.eu