Abonare la google news

Răzvan Pleșca, despre lupta pentru titlu din Liga 1! De ce o vede pe CFR Cluj favorită. „Practică un fotbal mai plăcut!” Ce jucător de la FCSB l-a impresionat

Răzvan Pleșca a vorbit despre lupta pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj, ocupantele primelor două poziții din clasamentul Ligii 1, iar portarul lui Gaz Metan o vede favorită pe gruparea din Gruia.

Totodată, goalkeeperul a comentat și în legătură cu duelurile pe care le-a avut Gaz Metan Mediaș cu CFR Cluj și FCSB. „Cred că a fost mai greu cu CFR! Sunt o echipă foarte experimentată și iau foarte, foarte greu gol. Drept dovadă, au cea mai bună apărare din campionat. Ne-am creat mai puține ocazii acasă cu CFR decât am avut în prima repriză la FCSB”, a spus Răzvan Pleșca, jucătorul celor de la Gaz Metan, pentru Fanatik.

Mai mult, portarul care a anunțat că la finalul sezonului 2020 – 2021 se va retrage crede că Gaz Metan nu ar fi trebuit să piardă cu FCSB și CFR Cluj.  „Eu zic că da. Puteam să obținem cel puțin două puncte din aceste două partide. Nu meritam să pierdem cu niciuna dintre ele. Cu Steaua puteam chiar să câștigăm. Nu știu dacă trebuia să fie 3-0, dar clar ne-am creat ocazii mai clare decât ei și am ratat incredibil în mai multe situații. Cu CFR Cluj e foarte greu să îți creezi atât de multe ocazii”, a mai explicat goalkeeper-ul.

Răzvan Pleșca, despre lupta pentru titlu din Liga 1

Răzvan Pleșca a vorbit și despre avantajul FCSB-ului în lupta cu CFR Cluj pentru primul loc, iar acesta este de părere că elevii lui Toni Petrea fac diferența din punct de vedere individual.

„Fac diferența din punct de vedere individual. De la mijloc în sus au jucători foarte tehnici, care pot crea oricând pericol și aici mă refer la Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu și bineînțeles Florin Tănase. E greu de spus. Prin prisma a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, poate CFR Cluj are un plus. Au reușit să câștige titlul de atătea ori. Principalul atuu cred că este experiența jucătorilor”, a precizat jucătorul.

Goalkeeperul crede că Edi Iordănescu a reușit să facă o schimbare la CFR Cluj după ce a preluat echipa de la Dan Petrescu. „Sincer se vede o mică schimbare, dar nu e una radicală. CFR Cluj cu Edi Iordănescu practică un fotbal mai plăcut și mai ofensiv. Au câștigat cu 5-0. Însă văd că au rămas la fel de pragmatici”, a spus Răzvan Pleșca pentru sursa citată mai sus.

Florin Tănase l-a impresionat pe Răzvan Pleșca

Portarul care s-a aflat și pe lista de transferuri a celor de la FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase, jucătorul care a înscris singurul gol al partidei FCSB – Gaz Metan Mediaș, scor 1-0.

„O execuție de excepție. Chiar dacă nu e atacant, e cel mai bun marcator al FCSB și nu degeaba e golgeterul campionatului. Cred că e cel mai important jucător al lor după plecarea lui Dennis Man. Mi-am dat seama de când a lovit mingea cu capul că nu am cum să mai ajung la ea! O centrare foarte bună a lui Moruțan, urmată de o execuție imparabilă. Mai speram doar să de ducă pe lângă poartă sau în bară”.

Citeste articolul pe ProSport