Abonare la google news

Răzvan Lucescu, planuri îndrăzneţe cu PAOK: „Îmi doresc să am trei ani de succese”

Weekendul acesta, tehnicianul a revenit în ţară pentru o scurtă vacanţă şi a dezvăluit planurile pe care le are la gruparea cu care a reuşit eventul în 2019. Lucescu a declarat că este optimist şi că va încerca să facă performanţă în toate competiţiile în care este angrenată noua sa echipă. 

„E o altă aventură, a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă, doi ani extraordinari, şi asta m-a făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acum a fost echilibru şi căldură. Lumea aşteaptă să câştigăm, ăsta e scopul nostru. Vreau să stau cât mai mult şi să avem rezultate. Îmi doresc să am trei ani de succese. Obiective sunt: campionatul, eventul, grupele Europa Conference League. Trebuie să câştigăm campionatul pentru Champions League. Dacă e loc de îmbunătăţire, foarte bine, dacă nu, sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare şi încredere. A fost o decizie de suflet. Eu nu fac alegerile cu o strategie anume, ci emoţional“, a spus tehnicianul la venirea în ţară, citat de Digisport.ro

În sezonul recent încheiat, PAOK Salonic a terminat pe 2 în play-off, la 26 de puncte de campioana Olympiakos, astfel că va juca în Conference League, în viitorul sezon al cupelor europene. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul