luni 17 ianuarie 1:05 AM

Abonare la google news

Răzvan Lucescu, dezvăluire uluitoare în direct la TV: momentul în care a greșit crunt față de tatăl său: „O rușine incredibilă! Înfiorător m-am simțit”


Răzvan Lucescu a dezvăluit un episod de care lumea fotbalului nu știa.


Imediat după Revoluție, Răzvan Lucescu a pus mâna pe banii strânși de Mircea Lucescu, mărturisind că rușinea pe care a trăit-o a fost „incredibilă”.

Cei doi au fost adversari și pe banca tehnică: Răzvan Lucescu, aflat pe banca Rapidului, l-a bătut pe Mircea Lucescu în 2005, în grupele Cupei UEFA. Atunci, Șahtior a pierdut cu 0-1.

Răzvan Lucescu, amintiri cu Mircea Lucescu: „M-am simțit înfiorător!”

Tehnicianul lui PAOK Salonic nu își aduce aminte cu plăcere de un episod în care Mircea Lucescu s-a prins că a fost înșelat de fiul său.

„În 1991, după Revoluție, după primul an al tatălui meu în Italia ca antrenor, el a strâns niște bani pentru o investiție. Mi-a zis și mie unde sunt banii, iar eu am luat de acolo o sumă fără să-i spun. Când s-a întâlnit cu prietenii lui pentru a stabili ce e de făcut cu acei bani, l-am chemat pe unul dintre ei și i-am zis cât am luat.

I-am promis că-i pun la loc mâine, doar voiam să mă ajute. Numai că un alt prieten prezent la masă a înțeles că ceva nu e în regulă. Iar tata s-a prins și el: «Răzvan, aici sunt mai puțini bani!». Am înghețat, m-am simțit groaznic, a fost un lucru la care nu m-am așteptat, înfiorător m-am simțit, o rușine incredibilă!”, a mărturisit Răzvan Lucescu, la Kanal D.

Părinții m-au răsfățat. N-am avut lipsuri, n-am fost refuzat. E adevărat că tatăl meu, participând mai puțin la viața mea, se simțea obligat să-mi facă pe plac sau să nu mă refuze. Cea care cu adevărat era în spatele lui era mama. La 14 ani îmi permiteam să merg și cu taxiul, dacă simțeam că întârzii la antrenament” – Răzvan Lucescu

Prosport.ro