Abonare la google news

Răzvan Lucescu compară cazul lui Magaye Gueye cu cel al lui Maradona, după ce dinamovistul s-a dopat cu cocaină: „Imaginea lui Napoli nu a fost afectată! Dinamo nu are de ce să fie implicată” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Răzvan Lucescu (52 de ani), ultima dată antrenor la Al Hilal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre scandalul momentului în România, cu Magaye Gueye în prim-plan, atacantul în vârstă de 30 de ani al lui Dinamo, care a fost prins dopat cu cocaină.

Antrenorul român este convins că Dinamo nu va plăti din cauza lui Magaye Gueye și că singurul care va suferi este chiar fotbalistul francez.

Răzvan Lucescu a făcut o paralelă cu Diego Maradona, cunoscut pentru consumul de cocaină, și imaginea echipelor la care a jucat, neafectată de viața extrasportivă a argentinianului.

Citeste si:  Managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, despre reacţiile vaccinului anti-COVID, la 24 de ore după injectare: „Ușoare dureri musculare. Oamenii să înțeleagă că nu băgăm niciun CIP în vaccin” (EXCLUSIV)

Răzvan Lucescu, despre Magaye Gueye, jucătorul de la Dinamo prins dopat cu cocaină

„Nu știam! Ce pot să mai zic? Oameni care își distrug viața! Dincolo de fotbal, dincolo că e jucător la o echipă… Nu distruge acest caz imaginea lui Dinamo. Dinamo și așa are destule probleme. Nu e imaginea lui Dinamo vinovată că e un astfel de iresponsabil. Nu e afectată nici pentru moment. De la un individ care își distruge propria viață nu trebuie să ai pretenții.

Au fost în istoria fotbalului jucători de mare valoare și… A fost Maradona care s-a drogat, și-a distrus viața și uite unde a ajuns. A fost la un nivel imens. Nu a fost afectată imaginea lui Napoli de asta, nu a fost afectată imaginea Argentinei. Cel care a suferit a fost Maradona și ca dovadă uite ce s-a întâmplat. Și sunt multe alte cazuri, mulți alți sportivi care au fost depistați. Ei sunt practic propriii lor prizonieri. Trebuie în momentele acestea la ei să ne gândim, nu trebuie asociată imaginea unui club. E păcat pentru viața lor. Dinamo nu are de ce să fie implicată că nu s-a dus Dinamo să îi spună «Ia cocaină!»”, a spus Răzvan Lucescu, la ProSport Live.

Citeste si:  Miliardarul chinez Jack Ma, unul dintre cei mai puternici oameni din lume, a dispărut fără urmă după ce a intrat în conflict cu preşdintele Xi Jinping. De două luni nu se ştie nimic despre soarta sa

Magaye Gueye nu este la prima abatere de când s-a transferat la Dinamo. În urmă cu aproximativ două luni, ProSport a prezentat în exclusivitate imaginile cu Magaye Gueye petrecând în jacuzzi cu două femei, alcool și înjurături la adresa clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Înseamnă că îi place să trăiască viața periculos”, a fost reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a aflat de prima escapadă a fotbalistului în România.

Citeste si:  Austria rămâne în lockdown până pe 24 ianuarie/ Nu vor mai fi excepții pentru persoanele care au un test negativ pentru coronavirus

Citeste articolul pe ProSport

 52 total views